Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Ve Sahne Şimdi Xiaomi 13’ün! İşte Yeni Gelişmeler

Xiaomi 12S serisinin tanıtılmasının ardından gözler şimdi Xiaomi 13 serisinde. Yeni bir rapora göre Xiaomi 13’te seramik kasa yer alacak.

Xiaomi kısa süre önce Çin’de Xiaomi 12S serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Şimdi, güvenilir bilgi kaynağı Digital Chat Station, kasım ayında tanıtılması beklenen Xiaomi 13 serisinin seramik bir gövdeyle gelebileceğini bildirdi. BYD tarafından üretilmesi beklenen bir kasaya sahip olacak telefon şu an prototip aşamasında. Nihai sürümde telefonun seramik bir versiyonunun olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Geçtiğimiz gün tanıtılan Xiaomi 12S Ultra’nun bir de seramik kasaya sahip seçeneğinin olması bekleniyordu. Xiaomi bunun yerine yeni olan suni deriyi kullandı. Xiaomi ayrıca daha önce MIX 4 ve MIX Fold dahil bazı amiral gemisi telefonlarında seramik arka yüzeyler kullandı. Xiaomi bu yıl ise henüz seramik gövdeli bir telefon duyurmadı. Daha iyi bir malzeme hissiyatı sunan seramik kasanın avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Çok fazla parmak izi bırakması bu dezavantajlardan bir tanesi.

Xiaomi 13 Serisi Neler Sunacak?

Xiaomi 13’ün bu yıl kasım ayında tanıtılması bekleniyor. Seride bir de Pro versiyon yer alacak. Xiaomi 13X’in yer alıp almayacağı belirsiz, zira şirket amiral gemisi segmentinde her yıl strateji değişikliğine gidiyor.

Telefon serisine Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Xiaomi 13’ün ayrıca şirketin küresel çapta satışa çıkaracağı Leica destekli ilk telefonlar olacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu