Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy W20 TENNA sitesinde göründü! Abi bu ne


Katlanabilir ekranlı telefonlara devam eden Güney Koreli üreticinin yeni telefonu Samsung Galaxy W20 TENNA sitesinde ortaya çıktı.

Samsung katlanabilir ekranlı telefonları tanıtılan ve satışa sunan ilk üretici oldu. Aslına bakarsanız da böyle olması gerekiyor zira üretici yıllardan beri bu teknolojiyi geliştiriyordu. Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan Mobil Dünya Kongresi öncesinde tanıtılan Galaxy Fold ekran tarafında sorunlar yaşadı ve üretici de telefonu V.2 olarak yeniden tasarlayarak aradan 7 geçtikten sonra satışa sundu. Bugün ise ikinci katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy W20 TENNA sitesinde ortaya çıktı. Peki telefon nasıl görünüyor?

Telefonun arkasına baktığımızda yine diklemesine kapanan bir telefon ile karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz. Aynen Galaxy Fold serisinde olduğu gibi üçlü kamera düzeni devam ediyor. Kameraların hemen altında da çift ton LED flaşı görüyoruz.

Açıkçası TENNA‘da yazan özelliklere baktığımızda telefonun bir Galaxy Fold olduğu ortaya çıkıyor. Bu telefon daha ucuz versiyonlu bir Galaxy Fold olabilir mi yoksa Galaxy Fold 5G adında mı satılacak bu konuda da net bir bilgi yok ama ön yüzeyde 4,6 inç ekran olacağı da TENNA‘da ortaya çıkıyor.

19 Kasım tarihinde Samsung‘un bu telefonu tanıtacağı belirtiliyor ama genel anlamda detay verilmiyor. Görünen o ki; entegre 5G modemiyle en yeni Exynos 990 yonga seti ile yeni telefon satışa sunulacak ve sanırız en büyük fark da bu olacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu