Genel

Nokia 3.4 Ufukta Göründü! İşte Fiyatı

Akıllı telefon pazarının epey gerisinde kalan Nokia, 20 Şubat’ta Hindistan pazarına Nokia 3.4 orta segmentli telefonunu sunacak.

Android platformunun gerisinde kalan ve yıllarca Windows’u kullanıcılarına sunan Nokia, uzun yıllar sonra Android tabanlı telefonlar üretmeye başladı. Yaptığı şaşırtan hamleler ile haberlerimize konu olan ünlü şirket bir dönem ürettiği telefonlar ile piyasa da epey nam salmıştı. Özellikle ülkemizde milyonlara hitap eden sağlam telefonlar üreten şirket, artık eskisi gibi popüler olmazken yeni ürettiği telefonlar ile eski ihtişamlı günlerine dönmeye çalışıyor. Daha önce tanıtılan Nokia 3.4 bu ay Hindistan piyasasına giriş yapacak.

Geçtiğimiz hafta birbirinden farklı haberler ile gündeme gelen marka şimdi de Nokia 3.4 telefonu ile haberlerimize konu oldu. Lafı uzatmadan telefonun özelliklerinden bahsederek ilerleyelim. 6.38 inç büyüklüğü sahip bir ekrana sahip olan telefon 8MP çözünürlüğe sahip ön bir kameraya sahip. 13MP + 2MP arka kameraya ev sahipliği yapan telefon modeli Qualcomm Snapdragon 460 işlemciden güç alıyor. 3GB RAM’in yanı sıra 4000mAh kapasiteye sahip olan bir batarya ile kullanıcılara sunulacak olan telefonun fiyatı da oldukça ucuz olacak. Hindistan parası ile 11.999 RS yani yaklaşık 1.152.00 TL olacak olan telefon orta sınıf bir telefon olma özelliğine sahip.

Nokia 3.4
Nokia 3.4

Nokia 3.4 20 Şubat’ta Hindistan’da Satışlara Açılacak

Daha önce de haberlerimizde yer bulan telefon orta sınıf bir model olarak tanıtılmış ve tüm özelliklerine de haberlerimizde yer vermiştik. 20 Şubat itibari ile Hindistan’da piyasaya çıkacak olan telefon modeli microSD kartları da destekleyecek. Telefon kendi hafızası 64GB olurken, 10W şarj desteğine de sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu