GenelKonsol OyunlarıOyun HaberleriPC Oyunları

10 Yıllık Bekleyiş Sona Erdi! GTA 6, Duyuruldu!

GTA 6, çıkış tarihi en çok beklenen oyunlar listesinde zirvede yer alıyordur desem muhtemelen kimsenin itirazı olmaz. Tüm dünyadan milyonlarca oyuncu, serisinin devamını neredeyse 10 yıldır sabırsızlıkla bekliyor. Ancak o bekleyiş sona ermiş olabilir. İddialara göre geliştirici Rockstar Games, GTA 6’yı bu hafta duyuracak. Duyurdan kısa bir süre sonra ise resmi fragman yayınlanacak.

GTA 6 Çıkış Tarihi Ne Zaman? Duyuru Bu Yapıldı, Fragman 25 Aralık’ta

Güncelleme: Sabah saatlerinde ortaya çıkan iddialar ardından Rockstar Games, resmi Twitter hesabından paylaşım yaparak oyunu duyurdu. GTA 6 fragmanı, şirketin 25. yılına özel olarak 25 Aralık’ta yayınlanacak.

Rockstar, GTA 6 ne zaman çıkacak sorusunu şu ana kadar hiç cevaplamadı. Ancak şirket, birkaç sene önce oyunun geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Şimdi ise oyunun bu hafta duyurulacağına dair iddialar ortaya çıktı. Önümüzeki ay Grand Theft Auto serisinin 25. yıl dönümü. Şirketin fragmanı ise bu tarihte yayınlayacağı konuşuluyor.

<yoastmark class=

Ancak, 7 Aralık’ta oyun dünyasının Oscar töreni olarak da bilinen The Game Awards da var. Şirketin GTA 6 fragmanı orada da gösterebileceği iddia ediliyor. Asıl merak edilen ise bu hafta neyi gösterecekleri. Muhtemelen duyuruda geliştiricilerin konuşmalar yaptığı ve neyi, neden yaptıklarını anlatan konuşmalar göreceğiz. Ayrıca oynayacağımız karakterlerin ve açık dünyadaki iyileştirmelerin de gösterilmesi olası.

Hatırlatmakta fayda var ki Rockstar tarafından 2018’de geliştirilen Red Dead Redemption hala oyun dünyasının zirvesinde. Yapım, hala hem açık dünyası hem de görsel kalitesiyle çoğu 2023 rakibinin üstünde. Bunun en büyük nedeni ise Rockstar’ın detaylara verdiği önem. Ayrıca şirket oyun geliştirme sürecine de yıllarına adıyor. Pek çok rakibi ise 1-2 yıl gibi bir sürede büyük bir oyun geliştirip piyasaya sürüyor.

Bir diğer önemli unsur GTA 6 çıkış tarihi. Bunun duyuruda mı yoksa fragman ile beraber önümüdeki hafta mı gösterileceği henüz belirsiz. Ancak 10 yıl beklediğimizi düşünürsek, en kötü senaryoda birkaç hafta daha beklemek muhtemelen kimse için sorun olmaz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu