Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max Aboowww Dedirtecek! Alırım Bi Dal


Çinli teknoloji devinin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max bir kez daha göründü. Telefon içe doğru katlanarak kullanılacak.

Hemen hemen her gün haberlerimize konu olan isimlerden bir tanesi olan Xiaomi yine dur durak bilmeden yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Son zamanlarda Xiaomi’nin yanı sıra pek çok önemli teknoloji şirketinin katlanabilir telefonlara yöneldiğini haberlerimizde defalarca kez sizlerle paylaşmıştık. Özellikle bu yıl içerisinde 5 milyondan fazla katlanabilir telefonun piyasaya çıkması beklenirken akıllı telefon pazarındaki rekabette gün geçtikçe kızışmaya devam ediyor. Samsung ile katlanabilir akıllı telefon ekranları için el sıkışan şirket yeni amiral gemisi olacak olan Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max ile yine gündeme geldi.

3 Mart 2021’de ilk kez haberlerimize konu olan yeni katlanabilir telefon modeli bugün de yepyeni bilgiler ile karşımıza çıktı. Çinli teknoloji devi ürettiği akıllı telefonlar ile devrim yaratmaya devam ederken katlanabilir telefonlar üretmek için de kolları sıvadı. Ünlü ismin ilk katlanabilir telefon modellerinden bir tanesi olacak olan Mix 4 Pro Max hem özellikleri hem de tasarımı ile adeta olay olacak.

Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max
Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max

İçe Doğru Katlanacak

Haftalardır katlanabilir telefonların piyasayı kasıp kavuracağına dair yazdık çizdik. Pek çok şirketin katlanabilir telefon üreteceğinden söz ettik. Galiba bu alanda en iddialı şirketler Çin merkezli olacak. Xiaomi markasının ilk katlanabilir telefon modeli olarak karşımıza çıkacak olan Mix 4 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold2 ve Huawei Mate X2’ye benzer bir tasarımla karşımıza çıkacağı belli oldu. İçe doğru katlanabilir bir yapıya sahip olacağı belli olan telefon üç farklı modelle piyasaya sürülecek.  90-120Hz yenileme hızına sahip olması beklenen telefon bu yıl gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu