Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriIQOOTeknoloji

iQOO 11S Güçlü Bir Ana Kamera Sensörüyle Geliyor

iQOO 11S Kamerasıyla Çekilen Sızıntı Görsellere Göre iQOO 11S Güçlü Bir Ana Kamera Sensörüyle Geliyor. Gelin Telefona Daha Yakından Bakalım.

iQOO 11S’nin 4 Temmuz’da Çin’de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Cihaz, güçlü Snapdragon 8 Plus Gen 2 SoC’ye sahip iQOO 11’in sezon ortası yeni sürümü olacak. Yakın zamanda yapılan bir sızıntı, bu cihazın bir Sony IMX866VSC birincil kamera ile geleceğini ortaya çıkardı. Şimdi marka, kullanıcıların iQOO 11S’den ne tür bir fotoğrafçılık performansı bekleyebileceğini ortaya koyan bazı görsel örnekleri paylaştı.

iQOO tarafından ortaya çıkarılan görüntü örnekleri, iyi aydınlatılmış ortamlarda çekilmiştir, bu nedenle sensörün düşük ışık performansını göremiyoruz, ancak görüntü, iQOO 11S’nin doğru renkleri yakalayıp yeniden üretebildiğini ortaya koyuyor. Örnek resimlerdeki konuların hareket halinde olduğunu da belirtmekte fayda var. Buna rağmen iQOO 11S, bulanıklık olmadan keskin görüntüler üretmeyi başarıyor.

iQOO 11S’in Bilinen Özellikleri

Söylentilere göre iQOO 11S, büyük bir 6.78 inç E6 AMOLED Quad HD+ 144Hz ekrana, sağlam bir metal çerçeveye ve özel bir ekran çipine sahip olacak. Nubia Redmi Magic 8S Pro ve OnePlus Ace 2 Pro’da da kullanılması muhtemel olan Snapdragon 8 Plus Gen 2 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Cihazın 4.700 mAh pil ile geleceği ve 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama dahil olmak üzere cömert bellek seçenekleri sunduğu söyleniyor. OriginOS 3.0 tabanlı Android 13 işletim sisteminde çalışması bekleniyor. Fotoğrafçılık açısından, iQOO 11S, 16 megapiksellik bir ön kameraya sahipken, arka kamera kurulumu, ana sensör olarak görev yapan 50 megapiksellik bir Sony IMX866V sensörüyle üç kameradan oluşacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu