Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Bu Ne Hız Yiğidim? Realme Akıllı Televizyon Geliyor!!

Yaklaşık iki yıldır oldukça başarılı işler ile karşımıza çıkan Realme, akıllı televizyon ve laptop işine de el atacak.

2018‘de kurulan ve geçtiğimiz günlerde ülkemize de giriş yapan Realme, kitlesini büyütmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şu ana kadar Telefon ve kulaklık alanında ürünler ile karşımıza çıkan firma, bizim de katılacağımız MWC2020‘de Akılllı bir Televizyon tanıtacağını duyurdu. Bu televizyondan gelecek başarı doğrultusunda da Laptop çalışmalarına başlayacak olan Realme, böyle giderse bir çok markayı da kısa süre de zora sokacak.


Realme‘nin Hindistan Pazarlama Müdürü Francis Wang, Twitter hesabından paylaştığı bir Tweet’de “MWC’de heyecan verici bir Akıllı Televizyon duyacaksınız.” diyerek herkese sürpriz yapmayı başardı. Tweet’e gelen bir RT de ise “Realme laptoplar yakında mı?” sorusuna yanıt veren Wang, “TV iyi giderse Laptop denemeye değer bir şey.” cevabını vererek Realme’nin ileriye dönük planlarından küçük ipuçlarında bulundu.

Xiaomi 8K TV

Daha öncesinde Realme’nin başkan yardımcısı olan Wang Wei’ye yöneltilen TV konulu bir soruya, “TV’nin araştırma ve geliştirme aşamasındayız. Elbette dünyanın farklı yerlerinde farklı ürünler olacaktır. TV’miz bu yıl tanıtılacak.” cevabı ile dönüş yapan firma, Akıllı Televizyonlar ile pazarda elini güçlendirmeye çalışacak.

Realme
Realme

OPPO‘nun fiyat / performans konusunda ki açıklarını kapatmak ve uygun fiyatlı telefonlar ile Redmi, Honor, iQOO gibi markalara diz çöktürmek amacı ile kurulan Realme, oldukça sevilen bir marka haline gelmiş durumda. Uygun fiyatlı cihazları gayet iyi özellikler ile karşımıza çıkaran firma, Hindistan pazarında en çok satan 5. marka konumunda. Bunların yanı sıra kulaklık konusunda da gayet iyi işler çıkaran  Realme, bundan sonra ki süreçte gerek Akıllı televizyon, gerek bilgisayar, gerekse farklı teknolojik ürünler ile birçok haberimize konu olacağa benziyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu