Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Ultra Fiyatı Sızdırıldı İddiası!


Xiaomi 12 Ultra şimdi de fiyatı ile gündemde. Merakla beklenen telefonun suyu ısınmaya başladı. Son gelişmeleri aktarıyoruz.

Son iki yılda Xiaomi cephesinde tanıtılan Ultra modeller şirketi en üst segmentte temsil ediyor. Xiaomi 12 serisi aralık ayında tanıtıldı ve 15 Mart tarihi itibariyle küresel çapta kullanıma sunulacak. Xiaomi 12 serisinde pek çok kişi Ultra modelin akıbetini merak ediyor. Son dönemde birçok haberimize konulan Xiaomi 12 Ultra bu defa fiyatı ile gündemde. Çin’den gelen son bilgilere göre telefon kendi ülkesinde 5.499 yuan / 870 $ başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Xiaomi 12 Pro ile kıyaslandığında Ultra modelin yaklaşık 100 $ daha pahalı olduğunu görüyoruz. Xiaomi 12 Pro’nun Avrupa’da 1.000 €’nun üzerinde fiyatlandırılması bekleniyor. Xiaomi 12 Ultra söz konusu olduğunda bu fiyat 1.200 € seviyesini bulabilir.

Xiaomi 12 Ultra’nın ne zaman tanıtılacağı hala gizemini koruyor. İşlemcinin Snapdragon 8 Gen 1 Plus olacağı iddiası duyuru tarihinin en erken yaz sonunda gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Xiaomi 12 Ultra önden bakıldığında Xiaomi 12 serisinde olduğu gibi kavisli ekran ve merkeze konumlandırılan ön kameraya sahip olacak. Telefon asıl farkını arka kamera yapısıyla ortaya koyuyor. Xiaomi 11 Ultra’da arkadaki ikinci mini ekranı Xiaomi 12 Ultra’da görmeyeceğiz. Burada daha karmaşık bir kamera yapısının tercih edildiğini görüyoruz. Xiaomi 12 Ultra’da en az dört kameranın yer alması bekleniyor. Xiaomi’nin bu modelde yeni nesil Sony sensörler tercih edeceği gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu