Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleMobil Uygulamalar

Google Pixel 2 Launcher yayınlandı! Hemen indir


Google Pixel 2 Launcher yayınlandı. Android Police sitesi şu ana dek sadece Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde kullanımda olan Android 8.0 Oreo Pixel Launcher uygulamasına ait APK dosyasını indirmeye sundu.

Google Pixel 2 Launcher yayınlandı

Yeni ana ekran uygulamasında tasarım noktasında iki önemli detay dikkat çekiyor. Bunlar; Google arama çubuğu ve güncellenmiş hava durumu / tarihi widgeti. Daha önce ekranın sol üst kısmına konumlandırılan Google arama çubuğu artık ekranın altında ve daha şeffaf bir yapıda. Arama çubuğunun alt bölüme taşınmasıyla erişim daha kolay olacaktır.

İkinci büyük değişiklik ise At A Glance yeni bir widget. Tarih, saat ve yakında çıkacak etkinlikleri (takvimde yer alan) gösteren kısayol, etkinliğin tarihi yaklaştığında hava durumu simgesini küçültüp etkinliğin adını ve başlama tarihini ekrana yansıtıyor. Dilerseniz uygulama sayesinde uçuş rezervasyonları ve konumunuz açık ise trafik bilgilerine de göz atabiliyorsunuz.

Yeni Launcher uygulamasında daha küçük değişiklikler de dikkatimizi çekiyor. Uygulama çekmesi artık bir satır daha fazla uygulamayı ekranda gösteriyor. Klasörler yeni bir açılış animasyonuna sahip ve uygulama kısayollarını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

Google Pixel Launcher 2 uygulamasını buradaki linkten indirip Android cihazınızda deneyebilirsiniz. Uygulama Android 5.0 ve üzeri sürümlerde çalışıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu