Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTecno MobileTeknoloji

TECNO POVA 4 Pro Fiyat/Performans Delisi Olacak

Fiyat/performans akıllı telefonlara tazelik getirecek olan TECNO POVA 4 Pro, yakında bizlerle olacak. Şimdi telefonun özellikleri belli.

Ülkemizde aktif olarak yer alan TECNO markası, yeni ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Ülkemizde satışta olan TECNO POVA 3 modelinin yeni serisi TECNO POVA 4, beklentilerin üstünde bir deneyim yaşatacak. Şimdi ise bu serinin Pro modeli olan TECNO POVA 4 Pro, özellikleriyle gündeme çıktı. Gelin telefonun tüm detaylarına göz atalım.

TECNO POVA 4 Pro Neler Sunacak?

Akıllı telefonun ön kısmından başladığımızda karşımıza 6.82 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte 90Hz yenilemeli AMOLED ekran çıkıyor. Telefon ön kısmında delikli bir selfie lensi taşıyor. Arkasında ise üçlü kamera sistemi mevcut. Bu optik kısmın detaylarında ise 8 Megapiksel selfie lensi görüyoruz. Arkada ise 50 Megapiksel birincil kamera ve çift yardımcı lens bulunuyor. Telefon böylece kamera konusunda beklentilerin üstünde deneyim sunacak.

Telefona güç veren yonga kısmında ise MediaTek Helio G99 modelini görüyoruz. Akıllı telefona büyük ihtimalle 8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçeneklerinin eşlik edeceği bildirildi. Pil tarafında ise 45W destekli 6.000 mAh kapasiteli pil göreceğiz. POVA 3 serisinde bu pil kapasitesi 7.000 mAh değerindeydi. Ancak yazılım ve optimizasyonlarla bu farkın hissedilmeyeceğini bildirebiliriz.

TECNO POVA 4 Pro’nun uygun fiyat etiketiyle 6 Ekim’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu