AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTabletXiaomi

Redmi Pad Fiyatı ve Resmi Görüntüsüyle Karşınızda!

Redmi ilk tablet modeli için tanıtımlara başladı. Redmi Pad ismiyle çıkış yapacak cihazın fiyatını biliyoruz. Ayrıca tablet sızdırıldı.

Redmi’nin ilk tablet modeli Redmi Pad için sızıntılar artmaya başladı. Ekim ayı başında Xiaomi 12T serisiyle birlikte görücüye çıkacak tablet modelin resmi görüntüsü yayınlanırken, tabletin fiyatı da şimdiden netlik kazandı.

Bir kaynak, Xiaomi Kuveyt ve Xiaomi Irak’ın Instagram hesaplarından alınan bazı ekran görüntülerini paylaştı. Ayrıca, Xiaomi Irak sayfasından alınan fotoğrafta tabletin 225 Dolar fiyattan satışa sunulacağı görülmekte. Öte yandan tabletin resmi görüntüsü de paylaşıldı. İlk görüntüye bakılırsa tablet metalik bir arka yüzeye sahip olacak. Arka kısımda LED flaştan yoksun ve sadece bir kamera göze çarpıyor.

Redmi Pad Karşınızda!

Redmi Pad’in daha önce sızdırılan bazı özelliklerinden söz etmek gerekirse, tablette 11.2 inç büyüklüğünde 2K (2000 x 1200 piksel) çözünürlüğünde LCD ekran yer alacak. Yeni nesil tablet MT8781 model numaralı yeni bir MediaTek işlemciden güç alacak. 3GB / 4GB RAM, 64GB depolama, 22.5 watt şarj destekli 7800 mAh pil ve Android 12 / MIUI 13 tabletin öne çıkan bazı özellikleri olacak. Redmi Pad’in renk seçeneklerinin gri, gümüş ve yeşil şeklinde olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu