Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluTeknoloji

GTA 6 Beklerken GTA+ Geldi! Peki Bu Ne?

Rockstar Games, yeni nesil konsollar için GTA V’in yeni sürümünü yayınladıktan sonra şimdi de GTA+ servisini duyurdu. Peki, bu ne?

Rockstar Games, geçtiğimiz haftalarda PS5 ve Xbox Series X/S konsolları için GTA V’i bir daha yayınladı. Suyunu çıkarmakta üstüne olmayan Rockstar Games şimdi de parayı vurmaya hazırlanıyor. Grand Theft Auto Online için yalnızca PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında kullanılabilecek yeni bir abonelik hizmeti olan GTA+ duyuruldu.

Rockstar Games, yeni abonelik hizmetini açıklayan ve oyuncuların elde edeceği faydaları detaylandıran resmi bir blog yazısı yayınladı. PS5 ve Xbox Series X/S konsol kullanıcıları artık her ay yeni içeriğe erişmelerini sağlayan aylık bir hizmete kaydolabilecek. Hizmete kaydolmak için oyuncuların GTA V’e sahip olması gerekiyor.

Hizmetin avantaj sunması için oyuncular Maze Bank hesaplarına aylık 500.000 dolar GTA depozitosu alacaklar. Bunun yanı sıra, kullanıcılar her ay Los Santos’ta ve çevresinde arazi ve mülk talep edebilecek ve bu da yeni görevler, özel araç yükseltmeleri, üyelere özel indirimler, oyun içi para ve daha fazlasına yol açabilecek.

GTA+

GTA+’ın üyeleri, ücretsiz özel yükseltmelere sahip Principe Deveste Eight süper arabaları, La Mesa’daki Auto Shop, Gussét Frog Tee ve Broker Prolaps Basketball Top gibi yeni kozmetik ürünler ve daha fazlası gibi özel avantajlar elde edecek. Oyuncular ayrıca PlayStation Store veya Microsoft Store’dan ekstra para kazanacak.

Ayrıca, GTA Online oyununun web tarayıcısında Hao’s Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease ve diğer mağazaları ziyaret ederseniz, her ay süresi dolmadan özel ödüller kazanabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu