Akıllı TelefonGenelHonorKatlanabilir Telefonlar

Honor 80 Serisi Bir İlki Gerçekleştirecek: “160 Megapiksel Kamera”

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefon serisi Honor 80, taşıyacağı 160 Megapiksel kamera ile bir ilke imza atacak. Detaylara bakalım.

Kaynaklardan gelen yeni bilgiler, Honor 80 serisi içerisindeki gizemli bir telefonun 160 Megapiksel çözünürlüğünde kamera taşıyacağı bildirildi. Ancak, şu anda mobil pazarda 160 Megapiksel çözünürlüğünde kamera içeren bir akıllı telefon mevcut değil. Bu yüzden, Honor 80 serisinin, bu çözünürlükte bir lens taşıyan ilk telefonu içereceği bildiriliyor.

Honor 80 Serisindeki Gizemli Bir Telefon “160 Megapiksel” Kameraya Sahip Olacak

Digital Chat Station ismiyle bildiğimiz ünlü bir sızıntıcı, Honor 80 serisindeki gizemli bir telefonun 160 Megapiksel çözünürlükte kamerayla geleceğini belirtti. Buna ek olarak bu gizemli telefon, ön kısmındada iki adet 50 Megapiksel çözünürlüğünde selfie lensi taşıması bekleniyor.

Bu üst düzey akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle desteklenmesi bekleniyor. 8GB/12GB RAM ve 256GB/512GB gibi üst düzey RAM ve depolama seçenekleri desteklenmesi beklenen bu telefonun ismi henüz bilinmiyor. Ancak bu cihazın Honor 80 Pro ya da Pro Plus modellerinden birisi olacağı söyleniyor.

23 Kasım’da tanıtılacak olan bu akıllı telefon serisinin tanıtımına ek olarak katlanabilir Honor Magic V2 de katılacak. Hatırlayacak olursanız, Magic V piyasanın ilk katlanabilir telefonlarından birisiydi.

Magic V2 hakkında pek bir bilgi yok ancak telefonun Galaxy Z Fold 4 ile doğrudan rekabet etmesi bekleniyor. Bu iki telefon serisi ve modelinin 23 Kasım günü tanıtılacağını yeniden hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu