Güncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobiroller

MediaMarkt Anneler Günü Hediyesi İçin En Doğru Yer! Neden mi?

MediaMarkt Anneler Günü için birbirinden farklı kampanyalar ile karşımızda. Peki en iyi hediye nasıl seçilir? Cevabı MediaMarkt’ta…

Anneler Günü yaklaşıyor. En değerli varlıklarımızdan birisi olan annelerimiz için hiçbir hediye ve hiçbir şey yeterli değildir ama bugünde onları sevindirmek için iyisi ile kötüsü ile bir şeyler almak istiyoruz. Bir çiçeğin hatta bir öpücüğün bile onlar için yeterli olduğunu bilsek de onların hayatlarını kolaylaştıracak bazı hediyeleri sizler için bir araya getirmek ve bazı tavsiyelerde bulunmak istedik. MediaMarkt Anneler Günü hediyeleri için karar veremeyen kişilere oldukça güzel bir imkan da sunuyor. Anneler Günü için Hediye Bulucu uygulaması sayesinde MediaMarkt size bazı sorular soruyor ve en doğru hediyeyi annenize almanızı kolaylaştırıyor. Biz bunu yaptığımızda iletişim uzmanı anneler için hediyeler önerildi. Siz de kendi annenizin hediyesini kısa bir anket ile seçebilirsiniz.

Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, akıllı saatlerden kişisel bakım ürünlerine bu Anneler Günü’nde ailedeki tüm annelere yakışan hediyeler elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta bulabilirsiniz. Birbirinden farklı ürünlere ulaşmak için buradaki linke de tıklayabilirsiniz. Peki öne çıkan kampanyalı ürünler hangileri?

PHILIPS Azur Buharlı Ütü

Annelerimizin en çok vakit kaybettikleri ev işlerinden birisi de ütü. Ütü yapmayı annelerimiz genelde pek sevmese de iyi bir ütü ile onların işini kolaylaştırabiliriz. Philips Azur Ütü 250 gr/dk anlık ve 55 gr/dk da sürekli buhar çıkışı ile oldukça işlevsel olan bu ütü Steam Glide Elite tabanı sayesinde en zor kırışıklıkları bile kolayca açacaktır. Otomatik kapanma özelliği sayesinde de “ütüyü fişten çektim mi” sorunsalını asla yaşamayacaksınız.

PHILIPS Azur Buharlı Ütü

Philips Buhar Kazanlı Ütü

Almışken biraz daha iyi bir ütü alayım diyenler içinse kesinlikle buhar jeneratörü olan bir ürün önermek istiyoruz. 600 gr/dk anlık ve 170 gr/dk da sürekli buhar çıkışı ile bambaşka bir deneyim ortaya koyan bu ütü sayesinde evdeki tüm çamaşırlar kısa süre içinde ütülenebilecek. Dikey buhar özelliği sayesinde askıda olan gömleklerinizi bile rahatlıkla şok buhar yöntemi ile ütüleyebileceksiniz. Philips Buhar Kazanlı Ütü sıfır yanık garantisi ile geliyor. Güvenli taşıma kilidi ve otomatik kapanma gibi güvenlik önlemleri ile bu ütü annenizin hayatını ciddi anlamda kolaylaştıracaktır diye düşünüyoruz.

FAKIR Mr. Chef Quadro Blender Seti

Yaz geliyor ve blender birçok ev için oldukça önemli bir mutfak aleti olabilir. Annenize çok da pahalı olmayan ama verdiği hizmet ile birçok açığı kapatabilecek bir hediye almak istiyorsanız o zaman FAKIR Mr. Chef Quadro Blender Seti tam sizlik bir ürün. Hem blender, hem mikser hem de doğrayıcı özelliği sayesinde mutfakların en kullanılan ev aletlerinden birisi olabilir.

FAKIR Mr. Chef Quadro Blender Seti Kırmızı
FAKIR Mr. Chef Quadro Blender Seti Kırmızı

FAKIR Tea N More 1800W 1.8L Çay Makinesi

Çay içmeyi seven anneler için mükemmel bir hediye önerisi veriyoruz. FAKIR Tea N More 1800W 1.8L Çay Makinesi ile mükemmel çaylar demleyebilecek ve çatlarınız en düşük enerji verimliliği ile sıcacık sizlere sunulacak. 1,8 Litre su haznesi ve cam demliği sayesinde tat konusunda en ufak bir sürprize yer olmayan çaylar demleyebileceksiniz. Bu ürünün alt kısmındaki su haznesini kettle olarak da kullanabilir ve su ısıtabilirsiniz.

Anneler Günü için MediaMarkt’taki bu fırsatları da değerlendirebilirsiniz.

Anneler için her jest, her iyilik ve her düşünce birer hediye. Onları bugün değil her gün hatırlayalım. Annesi hayatta olmayan kişileri de düşünelim ve bugün sevgimizi kendi kendimize yaşayalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu