Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 50 Gümbür Gümbür Geliyor!

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli Huawei Mate 50 için geri sayım başladı. Huawei canavarı çok yakında serbest bırakacak.

Huawei P50 ailesi ile ambargolardan dolayı beklediği etkiyi yaratamayan Huawei, asıl bombasını önümüzdeki yıl patlatacak. Huawei Mate 50 ile karşımıza çıkacak olan firma, bombanın pimini çekmiş bir vaziyette bekliyor. Digital Chat Station, Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin Mate 50 serisini piyasaya sürmeye hazırlandığını doğruladı.

Huawei Mate 50 kamerası ile rakiplerini dize getirecek

DCS’ye göre; Mate 50 gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Daha önce Qualcomm Snapdragon 898 yonga setinin 4G testini başarıyla geçtiği ve Mate 50’de kullanılacağı biliniyordu. Mate 50, devam eden gelişmeler nedeniyle beşinci nesil ağ yani 5G desteği olmayan en iyi Snapdragon 898 platformundaki ilk telefon olacak.

Qualcomm Snapdragon 898 yonga seti, Samsung tarafından 4nm işlem teknolojisi ve üç küme mimarisi kullanılarak üretilecek. Huawei’nin yeni canavarı uyarlanabilir görüntü yenileme hızına, geliştirilmiş bir kameraya, yeni bir HarmonyOS sürümüne ve bir dizi başka modern özelliğe sahip bir LTPO ekran ile gelecek.

Kamera konusunda yine yılların devi Leica ile anlaşacak olan Huawei’nin DxOMark’ta Pro modeli ile kendi rekorunu kırması bekleniyor. Daha iyi lens ve Snapdragon 898 sayesinde daha iyi fotoğraf işleme özelliklerine sahip olacak olan Mate 50 serisi, fiyatı ile amiral gemisi modeli olduğunun sinyalini verecek. 999 dolar bandını aşacak olan yeni seri muhtemelen Şubat ya da en geç Mart ayında tanıtılacak.

Huawei Mate 50

Huawei’nin içe kapanmasından dolayı bu cihazın ilk olarak Çin’de satışa sunulması bekleniyor. Android yerine HarmonyOS 2.0 veya en iyi ihtimalle HarmonyOS 3.0 ile gelecek olan telefon bakalım P50 serisinin önüne geçebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu