Akıllı BileklikAkıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Watch 3 ve OPPO Band 2 Geliyor! İşte İlk Bilgiler

Yeni bir sızıntıya göre OPPO giyilebilir cihazlar üzerinde çalışıyor. OPPO Watch 3 ve Band 2 akllı bileklik bakalım neler sunuyor.

OPPO, 2020 yılında OPPO Watch‘ın lansmanı ile giyilebilir cihazlar kategorisine giriş yaptı. Şirketin ilk giyilebilir ürünü dünya çapında satışa sunuldu. Çin versiyonu Android tabanlı ColorOS ile birlikte gelirken, uluslararası model daha iyi bir çip ve Wear OS işletim sistemi kullanıldı. OPPO geçen yıl ise Watch 2 modelini duyurdu. Bu saat ne yazık ki sadece Çin’e özel kaldı. Yeni bir sızıntıya göre bu şimdi üçüncü nesil saatini hazırlıyor. OPPO Watch 3 ismiyle çıkış yapacak akıllı saatin bazı özellikleri güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı.

OPPO Watch 3 Neler Sunacak?

Digital Chat Station adlı hesaptan OPPO’nun Watch 3’ü yakında piyasaya süreceği yönünde bir paylaşım yapıldı. Kaynak ayrıca OPPO’nun Band 2 adında bileklik piyasaya süreceğini açıkladı.

Kaynağa göre OPPO Watch3, tıpkı OPPO Watch2 gibi üç modelle gelecek. Bu modeller OWW211, OWW212 ve OWW213 model numaralarını taşıyacak. Bu sürümlerin ne gibi farklılıklarla çıkış yapacakları şu an için bilinmiyor. Belki iki tanesi 42mm kadrana (yalnızca Bluetooth, eSIM) sahip olabilir. Diğeri ise geçen yıl ki modelde olduğu gibi 46mm kadrana (eSIM) sahip olabilir.

OPPO Watch3 yüksek ekran-gövde oranı ve mikro kavisli kare ekranla çıkış yapacak. Akıllı saat siyah, gümüş, koyu gri ve açık altın gibi dört renkte satışa sunulacak.

Öte yandan OBB211 model numaralı OPPO Band 2 siyah ve mavi renkte olacak. İkinci nesil Oppo akıllı bileklik NFC ve kan oksijen seviyesi izleme için özellikleriyle gelecek.

OPPO 240 Watt Hızlı Şarj Teknolojisini Duyurmaya Hazırlanıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu