GenelRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Turbo Edition Beklediğimizden Çok Daha İyi Olacak

Yeni bir rapora göre Xiaomi, Redmi Note 12 Turbo Edition adlı bir telefon hazırlıyor. Note serisinin en iyisi geliyor.

Xiaomi‘nin alt markalarından Redmi‘nin Note 12 akıllı telefon serisini çok yakında yeni bir Turbo Edition ile genişleteceği söyleniyor. Redmi Note 12 Turbo Edition ismiyle çıkış yapması beklenen telefon daha önce Note serisinde olmayan bazı özelliklere sahip olacak.

Redmi Note 12 Turbo Edition Orta Segmentin Kralı Olacak

Redmi, Note 12 Pro Speed ​​Edition’ı zaten tanıttı; şimdi bunu bir Turbo model takip edecek. Kutudan MIUI 14 sürümüyle çıkacak olan telefonun işlemci biriminde Snapdragon 7 Gen 2 yer alacak. Henüz tanıtılmayan işlemcinin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Redmi Note 12 serisi

Note 12 Turbo Edition’ı diğer Redmi Note serisi telefonlardan farklı kılacak gelişme ise ekran altı parmak izi tarayıcısı olacak. Redmi bu seride böylece ilk kez parmak izi tarayıcısını ekran altına taşıyacak. Bu teknoloji, şimdiye kadar çoğu yeni orta sınıf Android akıllı telefonda neredeyse standart haline geldi. Ancak Note 12 serisinde güçlü Discovery Edition modeli dahil, OLED ekranlara rağmen yana monte edildi.

Öte yandan telefonda Full HD+ çözünürlüğe ve 120 Hz kare hızına sahip 6.67 inç büyüklüğünde OLED ekran yer alacak. 12GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar dahili depolama sunulacak olan modelin arkasında üç kamera göreceğiz.  Kameraların 50, 8 ve 2 megapiksel şeklinde olması bekleniyor. 120 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.500 mAh büyüklüğünde pil telefonun öne çıkan bir diğer özelliği olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu