Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra Bu Özelliği İle Note 21 Serisini Unutturacak


Samsung’un bir süredir üzerine çalıştığı yeni amiral gemisi Galaxy S21 Ultra, S-pen ile gelecek ve Note serisine ihtiyaç duyurmayacak

Galaxy S21 serisi 2021 yılının da gelmesiyle birlikte adım adım varlığını hissettirmeye başladı. Haftalardır çeşitli özellikleri ve tasarımı ile sızdırılan bu telefonlar, artık lansman tarihine biraz daha yaklaştı. Söylentilere göre Samsung bu yeni amiral gemisi serisini, 2021’in Ocak ayı gibi erken bir zamanda piyasaya sürecek. Aynı zamanda bu grupta; Galaxy S21, S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra 5G modellerine yer verecek.

Hatırlarsınız geçtiğimiz Ağustos ayında çeşitli kaynaklar, Galaxy S21 Ultra’nın bir S-pen kalemi ile donatılacağını iddia etmişti. Hatta ortaya çıkan bazı patentler de, bu iddiaları desteklemişti. Şimdi ise mobil sektörde sızıntılarıyla tanınan Ice Universe’den bir açıklama var. Neredeyse tüm telefonların teknik özelliklerini ve tasarımını sızdıran Ice Universe, Galaxy S21 Ultra’nın S-pen ile geleceğine kesin gözüyle bakıyor. Hatta bu cihazın S-pen’i desteklediğine %100 inanıyor ve paylaştığı Twittle’de bunu izah ediyor.

İddialara göre S21 Ultra modelinde yer alacak olan S-pen, kişilerin isteklerine göre satılacak. Yani alıcı, istediği taktirde S-pen’li bir S21 Ultra’ya sahip olacak, ya da istemez ise normal S21 Ultra modelini almayı tercih edebilecek. Bunun yanı sıra Koreli üretici, Note serisini de bitirmeyi planlıyor. Son birkaç aydır ortaya çıkan iddialara göre Note serisinin özellikleri, Fold ve S serisi ile paylaşılacak. Böylece şirket iki amiral gemisi serisine odaklanmış olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu