Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S10e benzeri Samsung Galaxy A60 ortaya çıktı!

Samsung‘un geçtiğimiz yıl tanıttığı Infinty-O ekranlı telefonlar ardı ardına pazara sunulurken Galaxy S10 ve Galaxy s10 Plus bu popülariteyi başka bir seviyeye taşıdı. Bu modeller arasında en dikkat çeken telefon ise Galaxy S10e modeli oldu. Birçok genç kardeşimiz telefonun incelemesini bekliyor ve bizde teknoburada.net olarak bu telefonun incelemesini sizlerle kısa süre içinde paylaşacağız. Bugün Galaxy S10e modeline oldukça benzeyen Samsung Galaxy A60 karşımıza resmen çıktı ve hem teknik detayları hem de tasarımı olarak beğenimizi kazandı.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy A60 teknik özellikler

Ortaya çıkan sızdırma bilgilere göre Galaxy A606,3 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED bir ekran kullanılacak. 128GB Hafıza 6GB RAM gücü bulunacak telefonun bir ihtimal 8GB RAM‘li modeli de bulunabilir. Snapdragon 675 yonga seti ile gelmesi muhtemel Galaxy A60 Infinty-O ekranı ile orta segment pazarında farklı bir alternatif oluşturacak diye düşünüyoruz.

Arkada 16 megapiksel ana, 8 megapiksel geniş açı ve 5 megapiksel derinlik sensörünün olacağını da belirtelim. Yonga seti tarafında net bir bilgi yok ama yukarıda da belirttiğimiz gibi Snapdragon 675 en iyi tercih gibi görünüyor Samsung bu telefonun fiyatını hangi aralığa konuşlandıracak bilemiyoruz ama Samsung Galaxy A serisi efsane bir şekilde yoluna devam ediyor ve bir süredir Huawei’ye kaptırılan orta segment pazarı ciddi anlamda geri alınmaya başlanıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu