Bluetooth KulaklıkGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Ear (a) Uygun Fiyatlı Olacak

Nothing Ear (a) duyuruldu. Şirket, uygun fiyatlı olarak konumlandırılacak olan ''a''yı daha fazla modelde kullanmayı planlıyor.

Yakın zamanda 18 Nisan’da bir şey duyuracağına dair hiçbir şey ortaya çıkmadı ve bugün şirket bize tam olarak ne bekleyeceğimizi bildirdi: Nothing Ear (a).

Bunlar yazım hatası değil, Nothing Ear (3) modelinden bahsetmiyoruz. Bu lansman öncesinde şirket, adlandırma şemasını sıfırlamaya ve şimdiye kadar her ürünün her neslinin altını çizmek için kullandığı numaraları geri almaya karar verdi. Nothing rakamlardan vazgeçerek “odak noktasını ürüne ve her kullanıcıya sunduğu benzersiz deneyime odaklayabileceğini” söylüyor.

Bu, birkaç yıl içinde kafa karıştırıcı bir karmaşaya dönüşebilir, eğer bunu doğru okursak, hepsi de Nothing Ear olarak adlandırılan birkaç nesil kulaklığa şahit olabiliriz. Belki de Apple ürünlerinde bazen olduğu gibi, bunları anlamlandırmak için lansman yılını kullanmamız gerekecek.

Her iki durumda da, Nothing Ear (3) artık yok. Ve bu üst düzey kulaklık çiftine, muhtemelen şirketin portföyündeki Nothing Phone (2a) modelini daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak tamamlayacak olan Nothing Ear (a) da katılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu