Güncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Watch D Ön Siparişte! İşte Fiyat ve Hediyeleri

Huawei’in tansiyon ölçen akıllı saati Huawei Watch D ön sipariş almaya başladı. Saati satın alanları özel promosyonlar bekliyor olacak.

Huawei ilk olarak Aralık 2021’de görücüye çıkardığı Huawei Watch D akıllı saat şimdi Çin dışında kullanıcılarla buluşuyor. Huawei’in tansiyon (kan basıncı) ölçebilen akıllı saati Avrupa’da ön sipariş almaya başladı. Kullanıcılar bu özel saati 349 €’dan ön sipariş verecekler. Daha önce açıklanan fiyata göre ürünün 50 € daha düşük fiyatlandırıldığını görüyoruz.

Huawei, akıllı saati satın alan kullanıcılara 69 € değerindeki Huawei Scale 3 akıllı tartıyı hediye olarak sunuyor. Ek olarak FreeBuds 4i ve FreeBuds Pro 2’de 50 € indirimin yanı sıra 3 aylık Huawei Health+ aboneliği sunulmakta. Huawei ayrıca akıllı saat ön sipariş sürecinde satın alanlara garanti süresinin üç yıl olduğunu duyurdu. Huawei Watch D akıllı saatin önümüzdeki günlerde Türkiye satışı başlayacak. Bu promosyonların ülkemizde de olacağını söyleyebiliriz.

Akıllı saatte 1.64 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer alırken, kasa havacılık endüstrisinde kullanılan alüminyum bir malzemeden oluşuyor. IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı direnç gösterebilen saatte 70’ten fazla spor modu yer alıyor. Saat günde 6 BP ve 5 EKG ölçümüyle 7 güne kadar pil ömrü sağlayabiliyor.

Huawei Watch D’nin mevcut Huawei akıllı saatlerden farklı bir görünüme sahip olduğu görülüyor. Saatin içerisinde bir kuruş büyüklüğünde ve 40 kPa sıkıştırma kapasitesine sahip bir mikro pompa bulunuyor. Bu pompa 40 mmHg ila 230 mmHg arasında doğru kan basıncı ölçümü gerçekleştirebiliyor. Öte yandan saatin kordonlarında kullanılan gerilmeye dayanıklı polimer malzeme ve kelebek toka, basınçlandırma sürecini daha kararlı hale getirip tansiyon ölçümünün doğruluğunu artırıyor.

Huawei Watch D başlıca özellikleri

  • 1.64 inç  büyüklüğünde 456×280 piksel 2.5D AMOLED dokunmatik ekran, 326 ppi
  • HarmonyOS 2 ve üzeri, Android 6.0 ve iOS 12.0 üzeri cihazlara bağlanabilir, Bluetooth 5.1
  • IP68 Suya ve toza karşı dayanıklı yapı
  • GPS ve NFC desteği
  • 6 eksenli IMU sensörü (İvmeölçer sensörü, Jiroskop sensörü), Optik kalp atış hızı sensörü, Sıcaklık Sensörü, ALS sensörü, Fark basınç sensörü, Hall sensörü, EKG toplama sensörü
  • HUAWEI TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme, HUAWEI TruSleep 2.0 uyku izleme, HUAWEI TruRelax stres izleme, 70’den fazla egzersiz modu
  • Boyutlar: 51x38x13,6 mm;Ağırlık: 40,9 g (kayışsız)
  • Standart kullanımda 7 güne kadar pil ömrü
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu