Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Ultra, Özellikleri Şimdiden Heyecan Yaratıyor

Xiaomi 12 Ultra kamera özellikleri netlik kazanmaya başladı. Son gelişmelere bakılırsa Mi 12 serisinde ultra ağır çekim modu dikkat çekecek.

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın kamera tarafında yaşattığı heyecanın benzerini Mi 12 Ultra modelinde göreceğiz. Xiaomi 12 Ultra kamera tarafında özellikle video çekim modlarında bu defa çok iddialı.

Xiaomi, görünüşe bakılırsa yaklaşmakta olan Xiaomi 12 serisinde 1.920 fps süper ağır çekim video kayıt özelliğini test ediyor. Bu mod, üst uç Xiaomi 12 modellerinde yer aldığı tahmin edilen 50 megapiksel ana kamerada test ediliyor. Diğer özellikler hala net değil, ancak Xiaomi’nin Snapdragon 898 işlemci, 120 Hz LTPO ekran ve en güncel teknolojileri telefonda sunmasını bekliyoruz.

Xiaomi 12 Ultra modelinde üçlü 50 megapiksel çözünürlüğünde üç adet sensörün yer alacağı bazı raporlara yansıdı. İddiaya göre telefonda 50 megapiksel ana, 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 50 megapiksel periskop kamera kullanılacak.

Xiaomi 12 Ultra cephesinden önemli bilgiler aktaran Digital Chat Station kaynak yeni bir gelişmeyi daha duyurdu. Kaynağa göre Xiaomi 12 serisinde yer alacak 50 megapiksel çözünürlüklü kamerada  1.920 fps süper ağır çekim video çekimi sağlanabilecek. Böylece seri söz konusu ağır çekim video olduğunda en iyiler arasında gireceklerdir.

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Ultra modellerindeki ana kameranın aynı olması bekleniyor. Fakat her iki telefondaki geniş açı ve periskop lensin teknik özelliklerinin farklı olması muhtemel görünüyor.

Xiaomi cephesinde 2022’nin ilk tepe modeli Xiaomi 12 olacak. Telefon toplam kamera paketinde ne kadar iddialı olur bilmiyoruz. Ancak Xiaomi mühendislik ekibinin tüm hünerlerini göstereceği telefonlar kuşkusuz Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12 Ultra olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu