Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Honor V40 serisi adım adım geliyor 66W hızlı şarj ve çok daha fazlası


Huawei’nin alt markası olan Honor’un, bir sonraki amiral gemileri Honor V40 serisiyle ilgili yeni haberler ortaya çıkmaya başladı.

Dördüncü çeyreğe girmemizle birlikte akıllı telefon üreticilerinin çoğu son kozlarını sergilemeye başladılar. Örneğin Apple iPhone 12 serisini duyururken, Huawei Mate 40 serisini, Xiaomi ise Redmi K30S amiral gemisini duyurdu. Şimdi ise gözler son çeyrekte tanıtılacak olan yeni amiral gemisi modellere çevrildi. Huawei’nin alt markası olan ve son zamanlarda da bir hayli sorunlar yaşayan Honor, onca ambargoya rağmen yine de Honor V40 serisini piyasaya sürecek. Tabii lansman tarihi hala belirsizliğini koruyor ancak, sızıntılar elimizden kaçamıyor.

Çinli bir blog sayfasında ifşalanan Honor V40 serisi, özellik olarak tıpkı Mate 40 serisini taklit edecek. Örneğin; 66W hızlı şarj, yeni V40 serisinde de kullanılacak. Bu, Honor cephesinde de büyük bir atılım olacak ve şirketi üst sıralara taşımasında da büyük rol oynayacak.

Honor-V40-1

Tüm bunlara ek olarak Honor V40 serisi;  yüksek yenileme hızlarını destekleyen ve BOEVisionox tarafından geliştirilen  6.72 inçlik hiperboloid ekranlar ile donatılacak.

Gel gelelim asıl konumuza. Honor V40’ın işlemcisi şu ana kadar tartışılan en büyük konulardan biri haline geldi. Son birkaç yıldır ABD ile yaptırımları ile uğraşan Huawei’nin, bu seride hangi yonga setine yer vereceği tartışma konusu. Zira Kirin 9000 serisinin de son seri olacağını varsayarsak,  V40 serisinde Kirin işlemci görmemiz hayal olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu