Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Android 12 Testlerine Başladı! İşte O Modeller!

Xiaomi Android 12 testlerine başladığını resmi olarak duyurdu. Güncellemeyi ilk etapta alacak olan modeller de bu sayede belli oldu.

Google, geçen ay resmi olarak Android 12‘yi tanıtmıştı. Sonrasında ise uygun Pixel telefonlar için Android 12 Kararlı güncellemelerini kullanıma sunmaya başladı. Xiaomi de Mi 11 Ultra, Mi 11 ve Mi 11 dahil olmak üzere bazı amiral gemisi cihazları için Android 12 Public Beta’yı duyurdu . Şimdi, Çinli akıllı telefon devi Xiaomi Android 12 güncellemesini daha fazla telefonuna sunmaya hazırlandığını açıkladı.

Xiaomi Android 12 için çalışmalarına hız kazandırdı

Son gelen bilgiler şirketin yakın zamanda piyasaya sürülen Redmi Note 11 Pro serisi için Android 12’yi test etmeye başladığını gösteriyor. Bunun dışında Xiaomi 11 Lite NE, 11T, Redmi Note 10S, Redmi Note 10T ve Çin pazarına özel olarak sunulan Civi için Android 12 testleri başlamış görünüyor.

Başka bir paylaşımda, Xiaomi ayrıca Mi 10 Ultra, Mi 10 Pro, Mi 10, Redmi K30 Pro, Redmi K30S Ultra, Redmi Note 10 Pro 5G ve Redmi K40 Gaming Enhanced dahil olmak üzere çeşitli telefonlar için MIUI China Beta ROM’u askıya aldığı iddia edildi. Muhtemelen Çinli firma ilk olarak amiral gemisi modellerinde bu güncellemeyi test edecek. Ancak bu durum bize bu cihazların önümüzdeki haftalarda en azından Çin’de Android 12 güncellemesini alacağını gösteriyor.

Güncelleme konusunda büyük yol kateden Xiaomi‘nin 2022’nin ilk ışıklarında başta amiral gemisi modelleri olmak üzere üst segment telefonlarına bu güncellemeyi sunacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu