Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Fiyatı Ortaya Çıktı! Türkiye’ye Rekor Fiyata Gelebilir!

Samsung’un Ocak ayında tanıtacağı Galaxy S22 fiyatı ile bugün karşımıza çıktı. Yeni amiral gemisi ülkemize rekor fiyattan giriş yapabilir.

Güney Koreli Samsung bir aksilik yaşanmaz ise Ocak ayında karşımıza Galaxy S22 ailesi ile çıkacak. Ana, Plus ve Ultra model olmak üzere üç farklı model tanıtacak olan Samsung’un nasıl bir fiyat politikası izleyeceği merak ediliyordu. Bugün ise Galaxy S22 fiyat listesi ile karşımıza çıktı. Güncel kurları göz önünde bulundurursak yeni amiral gemisi serisi ülkemize rekor fiyattan giriş yapacak gibi görünüyor. En pahalı telefon iPhone olayı Türkiye’de çok yakında değişebilir.

Galaxy S22 fiyatı belli oldu

Aktarılan bilgilere göre telefonun ana modeli 799 dolar, Plus modeli 999 dolar ve Ultra modeli 1.199 dolardan satışa sunulacak. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa S22 serisi Türkiye pazarına 11.000 TL’den başlayan fiyatlar ile giriş yapabilir. Ultra modele geçtiğimize ise işler daha da çirkinleşip 17.000 TL bandı zorlanabilir.

Şu an hali hazırda satışta olan Galaxy S21 ailesinin resmi satış fiyatlarını hatırlatalım. Ana model 9.699 TL, Plus model 11.499 TL ve Ultra model 16.499 TL’den satılıyor. Tabii bu fiyatlar dolar 7.4 civarındayken belirlenmişti. Şu an kurları göz önüne alırsak rekor fiyatlar ile yeni serinin giriş yapacağını söyleyebiliriz.

Galaxy S22 serisinde iki farklı işlemcinin yer alacağını belirtelim. Bazı bölgelerde Snapdragon 898 bazı bölgelerde ise Exynos 2200 yonga seti ile satılacak. AMD ile anlaşan Samsung, GPU tarafında Exynos 2200 ile şimdiye kadar görülmemiş bir performans sergileyecek. Bu yüzden iki sürüm arasında büyük farklılıklar olacak. Özellikle bu farklar mobil oyunlarda kendini gösterecek.

Kamera konusunda ise Samsung‘un bu yıl çok fazla yenilik sunmayacağı söyleniyor. Güney Koreli firma ağırlıklı olarak yazılımsal olarak telefonunu besleyecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu