Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X30 resmen göründü! Reklam görselleri paylaşıldı

Herkesin merakla beklediği Vivo X30 ile ilgili bugün resmi görseller yine resmi kanallar tarafından sızdırıldı. Andy Liu, bu telefonu da getir bize…

16 Aralık tarihinde resmen tanıtılacak olan Vivo X30 ile ilgili çok şey söyledik çok şey yazdık. Bugün ise tüm görselleri unutun; zira telefonun detaylarını gösteren gerçek görseller resmen paylaşıldı. Peki telefon bize tasarım anlamında ne sunacak?

Öncelikle aynen Huawei P30 Pro ve OPPO Reno 10X Zoom modelinde olduğu gibi teleskopik bir lens ile karşı karşıya kalacağız. Bu lensin çözünürlüğü ise 13 megapiksel olacak. Yüksek zoom oranlarında kaybın en az olması için özel bir algoritma geliştirildiği belirtiliyor. Arkada 3 farklı kamera daha bulunacak. Ana kameranın 64 megapiksel olacağı da gelen bilgiler arasında. Daha önceden videolarını paylaştığımız ve 50mm 32 megapiksel portre lensi ise profesyonel kameralara taş çıkartacak yeteneklere sahip olacak.

Telefonun önünde Infinty-O adı verile bir kamera deliği bulunacak. Vivo ve OPPO ilginç bir şekilde Pop-Up açılır kameralardan ponch-hole adı verilen bir tasarıma geçiş yapıyor ve biz bunun sebebini anlayamıyoruz.

Yonga seti tarafında ise Samsung’un kendisi için geliştirdiği ama denemesini Vivo‘ya yaptırtacağı Exynos 980 kullanılacak. Bu yonga setinin doğal olarak 5G desteği sunacağı da belirtiliyor. Yani Vivo X30‘un önümüzdeki dönemde ülkemiz pazarında satışa sunulacağını da pek düşünmüyoruz. Bakalım fiyat ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu