Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find N2’nin Özellikleri Belli Oldu

Oppo Find N2 modelinin başlıca özellikleri şimdiden netlik kazandı. Yıl sonunda tanıtılacak modelin tasarım detayları ise gizemini koruyor.

OPPO, geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Find N’yi piyasaya sürdü. Aralık ayı yaklaşıyor ve katlanabilir telefonun ürün döngüsü tamamlanmak üzere. Yakın zamanlı birçok sızıntı OPPO’nun bu defa iki katlanabilir telefon duyuracağı yönünde. Bunlardan biri Find N Flip ismiyle çıkış yapacak ve dikey formda katlanabilir olacak. OPPO ayrıca haberimizin de konusu olan Find 2 modelini görücüye çıkaracak. Şimdi bu telefonun sızdırılan teknik detaylarına göz atalım.

OPPO Find N2 Özellikleri Sızdırıldı

Kasım ayı ortasında her ne kadar Snapdragon 8 Gen 2 tanıtılacak olsa da, Find N2’ye Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. Telefonun iç ekranı 7.1 inç büyüklüğünde ve uyarlanabilir 120Hz tarama hızını destekleyecek. Find N2’nin ön ekranı hakkında bilgi verilmiyor, fakat serinin önceki modelinde olduğu gibi 18:9 formatında olması bekleniyor. Bu formatla birlikte telefon kapalı vaziyette bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

OPPO Find N2
OPPO Find N2

OPPO Find N2’nin cam arka yüzey versiyonunun yanında bir de deri seçeneği olacak. Android 13 tabanlı ColorOS 13 sürümüyle kutudan çıkacak telefonun pili ise 4.520 mAh büyüklüğünde görünüyor.

Find N2 ayrıca serinin önceki modelinde olduğu gibi yana monte parmak izi tarayıcısıyla gelecek. Siyah, beyaz ve yeşil renklerde çıkış yapacak telefonun bu defa küresel versiyonunun olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Hatırlayalım OPPO Find N sadece Çin’e özgü bir model oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu