Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 LE Fotoğrafları Ortaya Çıktı

OnePlus bu yıl çok satan serisi 8T’ye yeni üye ekledi. OnePlus 8T Cyberpunk 2077 birkaç gün önce tanıtıldı ve bugün fotoğrafları ortaya çıktı.

OnePlus kısa süre önce OnePlus 8T için bir Cyberpunk 2077 Limited Edition sürümü başlattı. Şirket, birkaç yıldır sınırlı sayıda üretilen cihazlar yapıyor. Öne çıkanlardan bazıları OnePlus 5T Star Wars Limited Editon, OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition ve Oneplus 6T / 7T Pro McLaren Limited Edition. Bununla birlikte, OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition, OnePlus’ın henüz yaptığı en iyi özel sürüm olarak kolayca öne çıkıyor. Tasarıma yakından bakmamızı sağlayacak şık cihazın bazı uygulamalı resimleri ortaya çıktı.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition, OnePlus 8T ile aynı teknik özelliklere sahiptir. Ancak tasarım, tasarım ve yazılım açısından normal versiyondan tamamen farklı bir görünüme sahiptir.

Model, üç aşamalı bir tasarıma sahiptir. Arka panelin üst kısmı, kamera dizisini içeren bir pencereye benziyor – “NETRUNNER EDITION”, “2077” ve “NEURAL CONNECTION STATUS: ACTIVE”. Oyundan bir barkod da var.

Ardından, arka panelin orta segmenti, üzerine kabartmalı OnePlus logosu ile AG camdan yapılmıştır. OPPO Reno4 Pro Artist Limited Edition, benzer bir tasarım kullanır. Son olarak, alt kısımda, panel, sarı renkli Cyberpunk 2077 logosu ile karbon benzeri bir tasarıma sahiptir..

Yazılım konusunda cihaz, Android 11 tabanlı OxygenOS 11 işletim sistemi ile birlikte ancak özel bir tema, AOD stili ve oyundan sonra tasarlanmış kamera filtreleri ile birlikte geliyor. Telefonun fiyatı henüz belli değil ancak ilerleyen günlerde açıklandığında siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu