Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Snapdragon 888’li Meizu 18 İçin Beklenen Haber Geldi

Qualcomm’un yeni yonga seti Snapdragon 888’i duyurmasının ardından, üreticilerden de haberler gelmeye başladı. Meizu 18…

Dün akşam saatlerinde Qualcomm, teknoloji dünyasının merakla beklediği Snapdragon 888 yonga setini duyurdu. 1 Aralık için planlanan bu lansmanda aslında, Snapdragon 875’in tanıtılması bekleniyordu. Ancak ABD’li  yonga üreticisi, model numarasını atlamayı tercih ederek bunu Snapdragon 888 olarak piyasaya sürdü. Qualcomm’un yeni yongasını açıklamasından hemen sonra bazı üreticiler, bir sonraki amiral gemilerinin bu yonga setine sahip olacağını da onayladı. Xiaomi, OPPO, realme, Vivo ve bunun gibi pek çok üretici, yeni amiral gemilerinde Snapdragon 888 yonga setine yer vereceğini resmen açıkladı. Bununla birlikte bugün, Çinli üretici Meizu’dan yeni bir açıklama geldi. Weibo hesabından yapılan açıklamaya göre Meziu, Snapdragon 888’li Meizu 18 modelini bahar  aylarında tanıtacağını duyurdu.

Meizu 18, şirketin Snapdragon 888 yongasını kullanan ilk modeli olacak. Aynı zamanda Çinli üretici bu telefonu bahar ayında tanıtacak. Muhtemelen bu da Mayıs ayından önce gelecektir diye düşünüyoruz. , Meizu Technology’nin CTO’su Liang Dongming, kullanıcılarını memnun etmek için uzun süre boyunca Qualcomm ile çalıştıklarını bildirdi. 2021 yılında dev üretici, 18.yılını kutlayacak. Bu yüzden de bir sonraki amiral gemisi model Meizu 18 olarak adlandırılacak.

Meizu 18’de kullanılacak olan Snapdragon 888; yapay zeka, oyun ve kamera alanlarında büyük iyileştirmeler sunacak. Ek olarak bu yonga seti, maximum hız ve minimum gecikme için Snapdragon X60 çiple desteklenen 5G modemi ile donatılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu