Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 2’de yeni bir gelişme göreceğiz


6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek IFA 2019 etkinliğinde bazı amiral gemi telefonların tanıtımlarına şahit olacağız. Gelen bilgilere bakılırsa bu telefonlardan biri Sony Xperia 2 olacak.

Son gelişmeler Xperia 2’de yeni bir ekran özelliğinin yer alacağını gösteriyor. Sony, S-Cinetone için bir ticari marka başvurusunda bulundu. Başvuru detaylarında bu teknolojisinin akıllı telefon, dijital kameralar, bilgisayar programlarında ve daha birçok kategoride kullanılabileceğini gösteriyor.

Yukarıda belirtilen geniş cihaz yelpazesi ve bilgisayar programlarının listeye dahil edilmesi göz önüne alındığında, S-Cinetone muhtemelen belli bir donanım bileşenine dayanmayan, renk ayarlama ile ilgisi olan bir yazılım işlevi olacak.

Xperia 1 mevcut durumda 4K 30fps Cinema Pro modunde videolar kayıt altına alınabiliyor. S-Cinetone adlı teknolojinin burada görüntülerdeki gerçek zamanlı ton kaymasını düzeltmek için manuel kontroller sunacağını düşünüyoruz.

Sony Xperia 2 başlıca özellikleri

Xperia 2’de 6.1 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüklü 21:9 OLED bir ekran yer alacak. Snapdragon 855 / 855 Plus işlemcisinden gücünü alacak telefonda 3.000 mAh büyüklüğünde pil, kablosuz şarj desteği, üçlü arka kamera, 6GB RAM, 128GB depolama, Android Q telefonda yer alması muhtemel özellikler olacak. Daha önce sızan görüntülerde arkadaki üçlü kameranın konumunun bu defa değiştiğini gösterdi.

Xperia 2 hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu telefon Galaxy Note 10, Huawei Mate 30 Pro gibi iddialı modellerle rekabet edebilir mi? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu