AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei CEO’su Ren Zhengfei esti gürledi! “Bu savaşı kazanacağız”

Bir süredir devam etmekte olan Huawei Amerika arasındaki gerginlik Huawei CEO’su Ren Zhengfei tarafından daha da arttırılacak gibi görünüyor!

Huawei ve Amerika arasında yaşananlardan sonra Huawei dün itibariyle yeni bir 90 gün kazanmış durumda. Zira Amerikan Hükumeti Huawei‘nin 90 gün daha Amerikalı şirketler ile çalışmasına izin verdi ama şunu da unutmamak gerek sayılı gün çabuk geçer. Bunun farkında olan Huawei CEO’su Ren Zhengfei yaptırımlar ile ilgili çok net ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz üzere yaşanan olaylardan sonra Huawei HongMeng adını verdiği kendi işletim sistemi geliştirdiğini duyurmuştu. Daha sonra bu işletim sistemi HarmonyOS olarak karşımıza çıktı. Biz de bu konuda oldukça çarpıcı bir video hazırladık. Peki Huawei CEO’su neler söyledi?

Huawei CEO’su Ren Zhengfei Amerika’ya bağımlı olmayacağız dedi

“Yılın ilk yarısında mükemmel sonuçlar elde ettik. Bu Çinli müşterilerimizin bize sempati duymaları desteklemeleri nedeniyle nakit akışında bir artışa neden oldu. Tüm sektör küçülürken Huawei’nin mobil tarafta %23 büyümesi ise asla bir tesadüf değildir.

“3-5 yıl sonra, Huawei’de yeni kan akacak. Tarihin en kritik anından kurtulduktan sonra, yeni bir ordu doğacak. Ne için? Dünyaya hükmetmek için”

Huawei CEO’su sözlerine şöyle devam etti.

“2021 yılı sonu itibariyle Huawei Amerika’ya zorunlu kalmayacak!”

Açıklamalar oldukça sert ve bu sertlik kime yarayacak bunu bilemiyoruz ama bu kadar gerginliğe ve bu durumu bir savaşa dönüştürmeye gerek var mı bilemiyoruz. Zira bu işten en çok etkilenen yine markaya değer veren müşteriler oluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu