Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 8 için Sürpriz Güncelleme


Xiaomi, artık eski diyebileceğimiz Xiaomi Mi 8 ailesi için bugün sürpriz bir güncelleme yayınladı. MIUI 12.5 işte bu cihazlara geldi.

Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 12.5 beklenenden hızlı bir şekile yayılmaya devam ediyor. Geriye dönük cihazlarına da bu güncellemeyi sunarak rakiplerine göz dağı veren Xiaomi, bugün artık eski diyebileceğimi Xiaomi Mi 8 ailesi için MIUI 12.5 güncellemesini indirime sundu.

Xiaomi Mi 8 için MIUI 12.5 güncellemesi yayınlandı

Çinli teknoloji devi bu güncellemeyi Mi 8 Pro, Mi 8 SE ve Mi 8 Explorer Edition için yayınlıyor. Bu modellerin görüp görebileceği son güncellemenin MIUI 12.5 olduğu söyleniyor. Muhtemelen Mi 8 ailesi MIUI 13 güncellemesini almayacak. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme her Android güncellemesi gibi kademe kademe sunuluyor. Önümüzdeki günlerde ülkemize de gelecek olan güncelleme ile telefona MIUI 12.5 ile gelen tüm yenilikler ekleniyor.

Aktarılan bilgilere göre güncelleme ile sistem performansında da iyileştirmeler yapılıyor. Xiaomi’nin güncelleme konusundaki bu atılımları oldukça takdir edilesi türden. MIUI 12 güncellemesinde sorunlar yaşayan ve bu sorunları çözmekte geç kalan Çinli firma, tüm hatasını MIUI 12.5 ile telafi edecek gibi görünüyor.

Bu yılın sonunda Xiaomi’nin MIUI 13 güncellemesini tanıtması bekleniyor. Android 12 tabanlı olacak olan bu arayüz güncellemesinin maalesef ki MIUI 12.5 gibi geniş bir desteğinin olmayacağı söyleniyor. Xiaomi yeni arayüzü ile rakibi HarmonyOS 2.0 gibi bir ekosistem oluşturacak. Bu yüzden belli başlı cihazlar bu arayüz güncellemesini alacak. Umarız Xiaomi bir çıkış yolu bulur ve yeni güncellemeyi orta ve üst segment telefon modellerine hızlı bir şekilde sunar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu