Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A54, Kamera Tarafında Sürpriz Yapmaya Hazırlanıyor

Samsung Galaxy A54 ile birlikte yeni nesil bir 50 megapiksel ana kameraya geçiş yapılabilir. A53 ve A54’te 64 megapiksel kameralar yer aldı.

Galaxy A53’ün piyasada bir yılı tamamlamasına altı ay varken, Galaxy A54 üzerinde çalışmaların başladığına dair gelişmeler yaşanmaya başladı. SamMobile sitesinde yer alan yeni bir rapora göre Samsung Galaxy A54 modelinde yeni bir kameraya geçiş yapılacak.  Hatırlayalım Samsung, Galaxy A52 ve Galaxy A53 modellerinde OIS destekli 64 megapiksel ana kameraya yer verdi.

Samsung Galaxy A54 50MP Kamera İle Geliyor

Söz konusu Galaxy A54 modeli olduğunda ise 50 megapiksel ana kameraya geçiş yapılacak. Burada Galaxy S22 serisinde kullanılan 50 megapiksellik kameranın Galaxy A54’te kullanılması beklenmezken, Samsung’un bunun yerine yeni bir sensör geliştireceği beklentisi hakim.

fiyatı düşen Galaxy A53

Öte yandan Samsung’un Galaxy A serisinde yeni bir kamera düzenine geçeceği temmuz ayından bu yana dillendirilmekte. Güney Koreli üreticinin sadece bir pazarlama strateji olarak kamera sayısını artırmaktan başka bir işe yaramayan derinlik kamerasını üst segment Galaxy A serisi telefonlardan kaldırabilir. Dolayısıyla Galaxy A54’ün üçlü kamera biriminde ana sensör, ultra geniş açılı lens ve makro kamera görebiliriz.

Yakın zamanlı bir başka raporda Galaxy A54’ün Exynos 1380 işlemcisinden güç alacağı bildirildi. Samsung’un henüz üzerinde çalıştığı işlemcinin detayları ne yazık ki henüz bilinmiyor. Son olarak Galaxy A54’te yüksek yenileme hızına sahip Full HD+ AMOLED ekran, stereo hoparlör, OIS destekli kamera ve suya/toza dayanıklılık yer almaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu