Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 9 ile çekilen ilk fotoğraf sızdırıldı! Tam 14 Şubat’lık!

Xiaomi ilginç bir pazarlama stratejisi sürdürüyor. Zira geçtiğimiz yıl Mayıs ayının son günü tanıttığı ve Haziran ayında da satışa sunduğu amiral gemisi Mi 8′in devam telefonu Xiaomi Mi 9 ile sadece 8 ay sonra bizi tanıştırmaya hazırlanan üretici biraz acele ediyor gibi görünüyor. 20 Şubat tarihinde Samsung Galaxy S10 tanıtımı ile aynı günde Mi 9 tanıtımı yapmaya hazırlanan Çinli üreticinin yeni telefonu ile çekilen ilk görseli az önce internet sitelerine düştü.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 kamera
Xiaomi Mi 9 kamera

Xiaomi Mi 9 ile çekilen görsel paylaşıldı!

Bildiğiniz gibi daha önceki haberlerimizde telefonun arkasında 3 kamera bulunacağını ve bu kameralardan birinin 48 megapiksel değerinde ana diğerinin de ToF kamera olacağını belirtelim. Yayınlanan bu görsele baktığımızda renkler oldukça doğru görünürken netlik tarafında özellikle kenarlarda bizi tatmin etmeyen bir durum var.

Xiaomi Mi 9 en ucuz Snapdragon 855’li telefonu yapmak gibi bir misyon edinmiş olan Xiaomi’nin bunu aslında Pocophone serisinde yapmasını bu telefonu biraz daha üst bir kesime konuşlandıracağını düşünmüştük ve bu görsel bizi pekte tatmin etmedi…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu