Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 11 5G Resmi Posteri, Tasarım ve Renk Seçeneklerini Ortaya Koyuyor

OnePlus 11 5G cephesinde sis perdesi aralanıyor. Telefonun resmi posteri sızdırıldı. Renk seçenekleri ve tasarım detayları belli oldu.

OnePlus resmi olarak ilk kez OnePlus 11 5G modeli hakkında bilgilendirmeler yapmaya başladı. Şirket, 7 Şubat tarihinde telefonun Hindistan’da duyurulacağını açıkladı. Fakat önümüzdeki daha uzun bir süre var ve o tarihe kadar OnePlus 11 için Çin’de bir tanıtım etkinliğinin yapılmasını bekliyoruz. Tüm bunlar yaşanırken OnePlus 11’in bir posteri sızdırıldı.

Güvenilir bir kaynak tarafından sızdırılan poster, daha önce OnLeaks adlı kaynak tarafından sızdırılan renderların aynısını ortaya koyuyor. Amiral gemisi telefon siyah ve yeşil renklerde çıkış yapacak. Uyarı kaydırıcısı ve güç düğmesi sap tarafta, ses tuşları ise sol tarafta yer alıyor. Öte yandan telefon arkasında sola kaydırılan yuvarlak bir modül üzerinde üç kameraya sahip olacak. Hasselblad ibaresi markanın kamera konusundaki işbirliğinin sürdüğünü gösteriyor.

OnePlus 11 5G Başlıca Özellikleri

OnePlus 11 beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak. Yonga seti 16 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 4.0 depolama ile eşleştirilecek. Ekran 6.7 inç büyüklüğünde, Quad HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızında olacak.

Amiral gemisi telefon 50MP Sony IMX890 sensörü, 48MP ultra geniş açılı lens ve 32MP telefoto lens dahil olmak üzere üç arka kamera ile donatılacak. Ek olarak telefon 100W hızlı şarjı destekli 5000 mAh pil içerecek.  Android 13’ün üzerinde çalışacak olan OxygenOS 13 ile çıkış yapacak telefonda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı ve stereo hoparlör olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu