Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy J7 Prime Android Nougat Türkiye güncelleme tarihi!


Galaxy J7 Prime Android Nougat Türkiye ‘de ne zaman dağıtıma sunulacak? Merak edilen güncellemeye ilişkin her gün onlarca soru alıyoruz. Samsung satış rekorları kıran telefonu için Android 7.0 Nougat güncellemesini ilk olarak eylül başında dağıtıma sundu. Halihazırda birçok ülkede kullanıcılar buluşan güncelleme Türkiye’de ise henüz yayınlanmadı.

Galaxy J7 Prime Android Nougat Türkiye güncelleme tarihi

Samsung Türkiye tarafından daha önce yapılan açıklamalara bakıldığında Galaxy J7 Prime Android 7.0 Nougat güncellemesinin 11 – 14 Ekim tarihleri arasında yayınlanacağı belirtildi. Ancak güncelleme henüz dağıtıma sunulmuş değil.

Samsung’un güncellemeye ilişkin destek sayfasından yaptığı açıklamaya bakıldığında ise Galaxy J7 Prime kullanıcılarının güncelleme için bir ay da bekleyeceğini görüyoruz, zira güncelleme 13 -17 Kasım tarihleri arasında başlayacak.

Güncelleme eğer kasım ortasında ülkemizde başlarsa bu ilk yayınlanma tarihinden iki buçuk ay sonrası demek. Açıkçası bu konuda kullanıcıların sabırlarının fazlasıyla zorlandığını gelen yorumlardan anlayabiliyoruz.

Samsung Android 7.0 Nougat güncelleme takvimi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu