Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

EMUI 11 tanıtım tarihi belli oldu! Huawei kullanıcıları buraya!


Çinli teknoloji devi Huawei, yeni EMUI 11 ile birlikte geliyor. Arayüz, Huawei Geliştiriciler Konferansı’nın ilk günü tanıtılıyor!

2012 yılından beri Huawei modellerine renk katan EMUI, bir süredir beklenen sürüme kavuşuyor. Huawei modellerinin arayüzü olarak karşımıza çıkan ve Android cephesindeki en stabil arayüzlerden biri olan EMUI‘nin 11. sürümünü tanıtacak olan şirket, Android 11’i de kullanıcılarına vaad edecek. Bu da Huawei kullanıcılarını fazlasıyla heyecanlandırırken, EMUI 11 Huawei Geliştiriciler Konferansı‘nın ilk gününde tanıtılacak.

Bir süredir yapılan söylentileri doğrulayan bir teaser görüntüsüyle bizleri karşılayan Huawei, 10 Eylül tarihinde EMUI 11’e resmiyet kazandıracak. Hemen arkasından da HarmonyOS 2.0‘ı tanıtması beklenen şirket, Türkiye saati ile 10.00‘da lansmana start verecek. Bu etkinlik yeni Huawei ürünlerini de kapsayacak ve Mate 40 Lite (E) ile FreeBuds Pro bu etkinlikte tanıtılacak.

Bunların dışında yeni Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro‘nun ne zaman tanıtılacağı da açıklanacak. Bu etkinliğin hemen ardından Türkiye Saati ile 15.00’da yapay zekalı yaşam ürünlerini tanıtmaya başlayacak olan Huawei, bu etkinliği de YouTube üzerinden yayınlayacak. Son olarak etkinliklerde HMS Core 5.0‘ın da tanıtılacağını ve daha kapsamlı bir Huawei Mobil Servislerinin bizi beklediğini söyleyelim.  Etkinliğin 12 Eylül tarihine kadar devam edeceğini de belirterek Huawei’nin yeni arayüz, yeni işletim sistemi, yeni telefon, yeni HMS Core 5.0 ve yeni yaşam ürünlerini beklemeye koyulalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu