Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei 25 Mart İçin Geri Sayıma Başladı! Huawei Smart Screen S Pro

Çinli teknoloji üreticileri arasında yer alan Huawei 25 Mart’ta yeni akıllı ekranlara sahip teknolojik ürünlerini tanıtacak. Yakın meşaleleri.

Google’ın Android desteğini çekmesinden sonra sekteye uğrasa da kararlılığından asla taviz vermeyen Huawei geçtiğimiz ay bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Önce akıllı telefon pazarından vazgeçmeyeceklerini ve daha sonra da akıllı telefon üretimini yarı yarıya düşürerek domuz çiftliği ve kömür madeni gibi işlere girişen Çinli teknoloji şirketi Huawei attığı adımlar ile olay olur oldu. Teknoloji dünyasında önemli bir konuma sahip olan ünlü şirket yeniden ABD ile masaya oturmanın yollarını aramaya devam ederken, yepyeni ürünlerini tanıtmak için de günleri sayar oldu. Huawei Smart Screen S Pro 25 Mart’ta tanıtılacak.

25 Mart’ta yeni bir akıllı televizyonunu tanıtacak olan ünlü şirket sabırsızlanmaya başlamış gibi görünüyor. Piyasadaki telefon modelleri ile adından söz ettirmeye devam eden başarılı isim 2021 yılına yeni akıllı televizyonu ile de damga vuracak. Pro model olarak duyurulan televizyon özellikleri bakımından da oldukça tatmin edici olacak. Özellikle 75 inç 4K ekranı ile görüntüleri bir nebze daha gerçekçi hale getirecek olan televizyon peynir ekmek gibi satacak.

"<yoastmark

Huawei Smart Screen S Pro Özellikleri

Huawei Honghu 818 çipi ile karşımıza çıkacak olan akıllı televizyon, HarmonyOS 2.0 ile çalışacak. 1080p HD sorunsuz iletişimi destekleyeceği bilinen model, kullanıcılarına tek dokunuşla oyun, ekran projeksiyonu, akıllı karaoke, akıllı ev kontrolü ve daha fazlası gibi pek çok özelliğe erişme fırsatı verecek. 4*10W yüksek güçlü hoparlörler ile yüksek bir ses deneyimini de beraberinde getirecek olan akıllı televizyon, 3D sinematik modu ile kaliteli ses efektlerini de kullanıcılarına sunacak. Manyetik olarak kullanılabilen 13MP akıllı göz kamerasına da sahip olan televizyon, 180 derece dönüşü de destekliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu