Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Yanlışlıkla iPhone Reklamı Yaptı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uygulamasında iPhone’un reklamını yanlışlıkla yaptı. Peki, bu hata neden kaynaklandı? İşte detaylar.

Reklam konusunda sık sık hata yapan Samsung bugün bir skandala daha imza attı. Güney Koreli firma firmanın Members uygulamasında ilginç bir şekilde iPhone’un reklamını yaptı. Yapılan yanlışta iPhone’un bariz bir şekilde görseli uygulamada kullanıldı. Sonrasında bu hatanın fark edilmesiyle birlikte görsel apar topar kaldırıldı ve Samsung’un Galaxy modellerine ait bir telefon görseli kullanıldı.

Yaşanan bu olay ilgili olarak şirket; “Merhaba, burası Galaxy Store. Sorumlu kişi, orijinal tasarım dosyasını değiştirirken bir hata yaptı. Banner görseli bugün değiştirilecek ve değiştirilecektir. Galaxy hizmetine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Daha iyi hizmet vermeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Samsung’un bu tip durumlar ile sık sık karşılaşıyor. Aslında Güney Koreli firma değil diğer firmalar da bık tip sorunlar yaşayabiliyor. Önemli olan bu sorunlar yaşadıktan sonra özür dilemek yerine hiç hata yapmamak. Umarız böyle bir durum bir daha yaşanıp firmalar gülünç duruma düşmez. Aşağıdaki görselde yapılan hatalı görsel ile düzletilen görseli görebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu