Güncel Teknoloji HaberleriJBLMobirollerTeknoloji

JBL Quantum Serisi İle Oyunlarda Kusursuz Deneyime Merhaba Deyin


Özellikle oyuncular için tasarlanmış olan yeni JBL Quantum serisi, akılalmaz özellikleri ile eşsiz bir deneyim sunacak

Günümüzde oynadığımız çeşitli oyunlar, özellikle ses bakımından epey ön plana çıkıyor. Örnek verecek olursak PUBG gibi savaş oyunlarında, ses kasmak olmazsa olmazımızdır. Lakin iyi bir kulaklığa sahip olmadan böyle bir deneyime ulaşmak da pek mümkün değil. Teknoloji dünyasında kulaklıkları ve hoparlörleri ile ön plana çıkan JBL, oyuncular için rekabeti had safhaya çıkaracak özel JBL Quantum serisini geliştirdi. Eşsiz bir deneyim sunan JBL Quantum serisi; oyun sırasında çapraz ateşleri tespit etmekten tutun, en ufak düşman hareketlerine kadar tüm ses detaylarını en iyi şekilde iletmektedir. Hafif bir yapıya sahip olan bu kulaklıklar, içerisinde barındırdığı hafızalı köpük kulak yastıkları sayesinde uzun süreli bir deneyim yaşatmaktadır.

JBL Quantum 800 ve Quantum ONE modellerinde bulunan aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde, ortamda ne kadar ses olursa olsun, tek odağınız sadece oynadığınız oyun olacaktır.

Oyuncular için tasarlanan bu kulaklıklar sayesinde kendinizi, oynadığınız oyunun adeta içinde hissedeceksiniz. Buna ek olarak JBL Quantum serisi; FPS (First Person Shooter) oyunlarında düşmanları takip etmenin heyecanından destansı MOBA savaşlarına katılmaya kadar, oyun kazandıran sesleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bu seri bir oyun kulaklığının sahip olduğu en gerçekçi ses deneyimini sunuyor.

JBL’ın üstün performans sunan kulaklıkları sırasıyla şu modellerden oluşuyor: JBL Quantum 100, JBL Quantum 200, JBL Quantum 300, JBL Quantum 400, JBL Quantum 600, JBL Quantum 800, JBL Quantum ONE ve JBL Quantum DUO.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla test edildi

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından test edilen JBL Quantum serisi; gerek donanım , gerek yazılımı, gerekse üretim alanındaki uzmanlığı sayesinde kullanıcılara harika bir deneyim sunuyor.

En küçük hareketleri hassas bir şekilde izliyor

JBL Quantum ONE modeli için özel olarak geliştirilen QuantumSPHERE 360 teknolojisi, entegre kafa izleme sensörü ve kalibre edilmiş mikrofonu sayesinde, en küçük hareketleri bile hassas bir şekilde takip edebiliyor. Bahsettiğimiz bu kafa izleyici; oyundaki görsel nesneleri tam olarak buluyor ve karşılık gelen sesle eşleştirerek daha gerçekçi, sürükleyici ve doğru bir oyun deneyimi sunuyor. Böylece oyuncularında diğer rakiplerini takip etme kararlılığı daha da artıyor.

PC’ler için optimize edilmiş JBL Quantum serisi; konsol, mobil, Discord, TeamSpeak ve Skype gibi uygulamalar ile de uyumludur. Ayrıca bu ürünlerin fiyatı; 399 ve 2.690 TL arasında değişen fiyatları ile tüketicilerle buluşuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu