Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

iOS 12 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı!

Apple bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) gerçekleşeceği tarihi açıkladı. Etkinlik beklendiği gibi haziran ayında gerçekleşecek. 4-8 Haziran tarihleri arasında San Jose’deki McEnery Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte başta iOS 12 olmak üzere yazılım ve donanım tarafında birçok gelişme tanıtılacak.

iOS 12 tanıtım tarihi!

macOS 10.14, watchOS 5 ve tvOS 12 güncellemeleri de dahil olmak üzere, etkinlikte iOS ve OS X’in geleceği hakkında bilgiler verilecek. Yakın zamanda yayınlanan bir raporda yeni iOS sürümüyle birlikte Apple’ın Animojileri FaceTime’a entegre edeceği ve iPad uygulamaları için sekmeler getireceği bildirildi.

iOS 12
iOS 12

Daha önceki bir başka raporda ise yeni iOS sürümü ile gelecek bazı özelliklerin 2019’a ertelendiği, Apple’ın yeni sürümde performans ve istikrar üzerine odaklanacağı belirtildi. Ayrıca ucuz (!) MacBook ve iPad modellerinin de yine etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

İkinci nesil iPhone SE içinse gelen bilgiler tutarsız görünüyor. Apple’ın bu noktada yeni bir telefon duyurup duyurmayacağı gizemini koruyor.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/whatsapptan-yalanlari-ortaya-cikaran-bir-acik-daha/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu