Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 13 Turbo Amiral Gemisi Telefonlara Kafa Tutacak

Yeni bir rapora göre Xiaomi, Redmi Note 13 Turbo modelini hazırlıyor. Bu telefon, Redmi K70'ten daha güçlü olacak.

Xiaomi’nin orta segmentteki en güçlü telefonu son dönemde Turbo serisi altında görücüye çıkmakta. Redmi Note 13 serisinde Turbo model henüz tanıtılmadı, ancak duyurunun çok yakında gerçekleşeceğini gösteren emareler var.

Redmi Note 13 Turbo Çok Güçlü Olacak

Tam olarak bir ay önce Qualcomm’un inanılmaz performansa imza atan iki yeni işlemci üzerinde çalıştığı bildirildi. Sözü edilen her iki işlemci Snapdragon 8 Gen 2 ve 8 Gen 3’ün biraz sadeleştirilmiş versiyonları olacak ve inanılmaz performans ve fiyat kombinasyonları sunmak isteyen Çinli şirketleri hedef alacak.

Digital Chat Stationa’a göre daha önce bahsedilen SM8635 işlemci birimi (daha düşük frekanslı 8 Gen 3) alabilecek yakında çıkacak olan Note 13 Turbo için uygun bir yonga seti olacak.

Digital Chat Station’a göre çipin performansı 8 Gen 2’nin üzerinde ancak 8. Gen 3’ün altında; bu da Xiaomi’nin Redmi Note 13 Turbo’yu Snapdragon 8 Gen 2’yi temel alan telefonu Redmi K70’inin katili haline getirmeyi planladığını gösteriyor. Hatta bu telefon geçen yılın birçok amiral gemisi telefonun korkulu rüyası haline gelebilir.

Redmi Note 12 Turbo geçen yıl mart ayında çıkış yaptı. Telefonun devam modeli için de yine mart ayı sonu işaret ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu