Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Band 2, Xiaomi Mi Band 6’yı Fena Sallayacak

Realme Band 2 akıllı bilekliğin tanıtım tarihi açıklandı. Tanıdık bir tasarıma sahip olan bileklik beklendiği gibi uygun fiyattan satılacak.

Realme Band 2 hakkında ilk bilgiler temmuz ayı içerisinde ortaya çıktı. O dönem akıllı bilekliğin bazı görselleri de internete servis edildi. Aradan iki ay geçti ve Realme merak uyandıran bilekliğin tanıtım tarihini açıkladı. Yayınlanan postere göre Realme Band2, markanın 15 Eylül tarihinde Facebook üzerinde gerçekleştireceği tanıtım etkinliğinde görücüye çıkacak.

Realme Band2, şirketin geçen yıl duyurduğu bileklikten farklı bir tasarım anlayışıyla yola devam edecek. Fakat bu daha önce görmediğimiz bir tasarım değil. Realme Band2 ilk bakışta Huawei Watch Fit ve Honor Band 6 ile neredeyse aynı tasarım hatlarına sahip. Bileklikleri birbirinden ayıran temel nokta ise Realme Band2’nin yan tarafında herhangi bir butonun yer almaması.

Birinci nesil Realme Band modelinde 0.96 inç büyüklüğünde bir ekrana yer verildi. Devam modelde ekran bu defa 1.4 inç seviyesine çıkarılıyor. Daha büyük ekran haliyle daha fazla bilginin görüntülenmesi anlamına geliyor.

Realme Band 2’nin büyüyen ekranla birlikte daha fazla özellik ve daha fazla spor moduna destek sunması bekleniyor. Beklenen özellikler arasında kandaki oksijen seviyesini ölçen SpO2 sensör de bulunuyor. Büyüyen ekran ve daha gelişmiş özellikler haliyle daha büyük bir ekranı beraberinde getirecek.

Tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye pazarında satışa sunulacak Realme Band2, Huawei Watch Fit’e kıyasla daha uygun fiyatlı olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu