Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12 Global sürümü için tarih verildi! Bulmacayı çöz tarihi öğren

Xiaomi’nin bulmaca ile yaptığı duyuru ile MIUI 12 Global sürümünün tanıtım tarihi belli oldu. Biz söyleyelim mi yoksa siz mi çözmek istersiniz?

Xiaomi, geçtiğimiz hafta Çin’de düzenlediği bir etkinlikte Mi 10 Youth Edition ile birlikte MIUI 12 arayüzünü tanıtmıştı. Bu tanıtımdan sonra Çin’de satılan modellerde kapalı Beta süreci başlayan arayüzün, geçtiğimiz günlerde Redmi K20 / K20 Pro ailesine de geleceği açıklanmıştı. Bugün ise Xiaomi‘nin Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile yeni arayüzün Global lansmanının ne zaman gerçekleşeceği açıklandı.

Bulmaca ile karşımıza çıkan Xiaomi, bu etkinliği ne zaman düzenleyeceğini de bulmaca üzerinden paylaştı. Pek zor olmayan bu bulmacayı çözdüğünüzde (en sonda yer alan çarpma işleminin önce yapılmasına dikkat edelim) 19 Mayıs 2020 tarihine gidiyoruz. Etkinlik sonrası global kapalı beta süreci başlayacak.

1 ay sürecek olan bu kapalı beta sürecinden sonra herkesin indirebileceği ve daha az çökme ve kasma sorunu yaratan normal Beta sürecine geçilecek. 2020’nin ikinci yarısında ise final sürümünün indirimine yavaş yavaş başlanacak.

Eğer şimdiden Çin sürümünü yüklemek istiyorsanız aşağıdaki linklere tıklayarak telefonunuza uygun sürümü indirip TWRP ile flashlayabilirsiniz. Tabii bu işlem için telefonunuzun bootloader kilidinin açık olması gerektiğini ve flashlama sırasında tüm verilerinizi kaybedeceğinizi belirtelim.

MIUI 12 destekli Xiaomi Mi modelleri

MIUI 12 destekli Redmi modelleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu