Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSMobiroller

Huawei Mate 50 Serisi Beklenenden Önce Tanıtılabilir


Yeni bir rapora göre Huawei Mate 50 serisi ağustos ayının sonunda tanıtılacak. Seri, HarmonyOS 3.0 işletim sistemiyle çıkış yapacak.

Huawei Mate 50 serisi gittikçe yaklaşıyor. Weibo’da yayınlanan bazı bilgilere göre amiral gemisi telefonlar ağustos ayının sonunda tanıtılabilir. Daha önceki bazı haberlerde Mate 50 serisi için 12 Eylül tarihi işaret edildi. Fakat bu tarih yeni iPhone’larla aynı döneme geleceği için bazı riskler oluşturabilir. Yeni rapora göre Huawei, Mate 50’nin duyuru tarihini kesinleştirdi ve etkinlik ağustos ayı sonun gerçekleşecek.

Bilgiye veren kaynağa göre Mate 50 serisinde yeni bir kamera görüntüleme sistemi başta olmak üzere bazı yeni teknolojiler olacak. Mate 50 serisi ayrıca HarmonyOS 3.0 işletim sistemine sahip ilk telefonlar olarak çıkış yapacak.

Huawei Mate 50 serisinde yeni bir görüntüleme deneyiminin sağlanacağı bir süredir dillendiriliyor. Uzun zaman sonra ilk kez bir Huawei tepe model serisinde Leica desteği olmayacak. Şu ana kadar sızdırılan bilgiler arasında Mate 50 Pro’nun P50 Pro’dan daha büyük bir sensöre sahip olacağı aktarıldı.

Huawei Mate 50 Serisi Gecikmeyecek

Huawei ayrıca telefonlar için gerekli olan tüm bileşenleri tedarik etmiş durumda. Bundan sonraki süreçte bir ertelemenin olması beklenmiyor. Mate 50 serisine Snapdragon 8 Gen 1’in 4G versiyonu güç verecek. Telefonlar 5G ağları desteklemeyecek, fakat Huawei’in bunu bazı özel kılıflar aracılığıyla sağlayacağı aktarılıyor. Huawei P50 serisine özel bu kılıflar bir süreden beridir satışta.

Çinli teknoloji devi yakın zamanda XMAGE kamera görüntüleme sistemini duyurdu. Bunun nasıl bir kamera deneyimi sunacağı şimdiden merak ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu