AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerSosyal MedyaTeknolojiTikTok

TikTok iOS 14 güncellemesi ile güvenlik tarafında resmen battı


Bugün yayınlanan bir videodan sonra TikTok iOS 14 güncellemesinin ciddi sorunlar ile karşılaştığını gördük. Peki Android için bu durum ne?

Akıllı telefon pazarında güncellemelere çok fazla önem veren bir kesim var. Kullanıcıların bir kısmı güncellemeleri hemen almak ve deneyimlemek isterken bir kesim de tamamen stabilite derdinde. Bu kesim telefonundan memnunsa güncellemeyi resmen reddediyor. Apple güncelleme verme konusunda en başarılı üreticilerden birisi. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan iOS 14 güncellemesi de beta olarak geliştiricilere dağıtılmaya başlandı. İşte bu noktadan sonra TikTok iOS 14 ile birlikte ciddi anlamda sorun yaşamaya başladı.

Bugün ortaya çıkan bir videoda TikTok uygulamasında içerik giren bir kişinin kamerasının açıldığını görüyoruz. Bununla birlikte kullanıcının şunu yazdığını da görüyoruz.

Tamam TikTok. Ben içerik yazarken lütfen pano içeriğimi çalmayın

Bu durum karşısında TikTok hemen bir açıklama yaptı ve bunun sürekli olarak açılmadığını ve klavyede belli tuşlara yapılan kombinasyon sonrasında çalıştığını belirtti. Ayrıca TikTok resmi olarak yaptığı açıklamada kendi yazılımlarının iOS 14‘ün yazılımda bulunan antispam özelliğine yanıt verdiğini söyledi. Bununla birlikte bu özelliğin hemen devre dışı bırakılacağını belirterek bir güncelleme yayınladılar.

Sorun iOS tarafında şimdilik giderilmiş görünüyor ama Android tarafında durum ne? Bilen yok…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu