Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy M55 İşlemci Konusunda Şaşırtacak

Galaxy M55 işlemci konusunda şaşırtacak. Markanın orta segmentteki Exynos yoğunluğu bu sene azalacak gibi duruyor.


Samsung’un yeni orta segment Galaxy serileri gelmeye başlıyor. Özellikle pil ömrüne odaklanan M serisinin yeni üyesi Galaxy M55, kullanacağı işlemciyle bu iddiasını tazeleyecek.

Samsung, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 yonga setine sahip bir Galaxy M55 akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu, SM-M556B’nin karşılaştırıldığı Geekbench’te ortaya çıktı. Cihaz ayrıca 8 GB RAM ve Android 14 ile, muhtemelen OneUI 6 ile birlikte ortaya çıktı.

Galaxy M55, Geekbench’in daha eski bir 4.2 sürümünde test edildi. Bu, 3.575 tek çekirdek ve 11.330 çok çekirdek puanının diğer akıllı telefonlarla karşılaştırılamayacağı anlamına geliyor ve bunun rakiplerle karşılaştırıldığında nasıl bir performans sergileyeceğine dair hiçbir fikrimiz yok.

Neyse ki bu ham işlemci performansının başka bir karşılaştırmasını yapabiliriz. Selefi Galaxy M54, Exynos 1380 ile duyurulurken, Snapdragon 7 Gen 1 ise Honor 90 ve Xiaomi 13 Lite telefonlarda görülüyor. Verilerimiz, işlemci açısından performansın çok büyük bir gelişme olmayacağını, ancak Qualcomm işlemciye geçişin Galaxy M55’in pil ömrünü artırabileceğini gösteriyor.

Ancak bu sentetik kıyaslamalar tüm manzaranın sadece taslağını oluşturuyor. Rakiplere karşı nasıl performans göstereceğini görmek için Samsung‘un Galaxy M55’i gerçekten piyasaya sürmesini beklememiz gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu