Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi X TV bir anda ortaya çıktı! “Honor X1 serisi almayın biraz bekleyin”


Honor yeni televizyonu Honor X1 tanıtımını yaptı ve birden ortaya Redmi X TV çıktı. Redmi, “acele etmeyin biraz bekleyin” diyor. Peki neyi bekleyeceğiz reis

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya sürerken televizyon pazarında da özellikle Asya pazarında fırtınalar kopuyor. Türkiye‘de TV denince akla Samsung, LG ve yerli markalar geliyor. Oysaki Çin pazarında bunların esamesi bile okunmuyor. Çin’de en çok televizyon satan üretici Xiaomi ve tüm hedefte de o var. Hatta Redmi‘nin bile hedefinde Xiaomi var. Bir süredir haberleri yapılan Redmi X TV televizyon pazarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Dün yapılan lansmanda tanıtılan Honor X1 serisi televizyonların gördüğü ilgi sonrasında Redmi markası da bugün “durun bizimde X serisi televizyonlarımız var” edası ile yeni televizyon segmentini sosyal medyadan “ucundan accık” gösterdi. Ucundan accık diyoruz zira televizyonların lansman tarihinin 26 Mayıs olacağı da Redmi tarafından Honor X1 modeline gösterilen ilgiden sonra alelacele açıklandı.

Yayınlanan görselde resmen çerçevesiz üç farklı boyutta televizyon görüyoruz. 50 inç, 55 inç ve 65 inç boyutundaki üç televizyon henüz bize ne sunacağını bilemiyoruz ama ses tarafında yeni bir teknoloji kullanılacağı belirtiliyor. Bir akıllı televizyondaki en yüksek ekran kasa oranı da bu televizyonlarda olacak ve yine Çinli basına göre 65 inç boyutundaki televizyon OLED ekran ile gelecek.

Televizyonların dediğimiz gibi 26 Mayıs tarihinde Redmi 10X modelinin tanıtımı ie birlikte ortaya çıkacağı da gelen bilgiler arasında. Hatta ön sipariş sürecinde Redmi 10X modelinin de hediye edilebileceği de gelen bilgiler arasında…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu