Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMeizuMobiroller

iPhone Kullanıcıları Meizu 18’e Bakın Neden Geçiş Yapıyor

iPhone kullanıcılarının Meizu 18 serisine neden geçiş yaptıkları anlaşıldı. Meizu, iPhone kullanıcılarına özel promosyonlar sunuyor.

Meizu kısa süre önce yaptığı açıklamada Meizu18 ya da Meizu18 Pro satın alan kullanıcıların %45’lik diliminin iPhone kullanıcıları olduğu bildirdi. Ne oldu da bu çok sayıda iPhone kullanıcısı bir anda Meizu 18 serisine geçiş yaptı. Bakıldığı zaman platformlar arası geçişte özellikle iPhone kullanıcılarının telefon ve işletim sistemine daha sadık olduğu biliniyor. Bugün yaşanan bir başka gelişme iPhone sahiplerini neden Meizu18 serisine geçiş yaptığını bizlere gösterdi. Meizu, özellikle eski iPhone modellerini kullananlar için dikkat çeken promosyonlar sunuyor.

İşte iPhone Kullanıcılarının Meizu 18 Serisine Geçiş Nedeni

Meizu, iPhone sahiplerinin aklını çelecek indirimler sunuyor. Örneğin iPhone 7 Plus sahibisiniz ve Meizu18 serisi modellerden birini satın almak isteğinizde telefonunuzu verme karşılığında size 243 dolar indirim uygulanıyor. iPhone 8 Plus sahipleri için 360 dolar, iPhone X için 475 dolar, iPhone XR için 610 dolar ve iPhone 11 serisi içinse 800 dolara varan indirimler söz konusu.

Meizu, iPhone serisi kullanıcıların kendi telefonları satın almaları konusunda övünüyor fakat şuna da dikkat çekmek gerekiyor. Bu promosyonlar olmazsa herhalde iPhone kullanıcıları yeni Meizu telefonları satın alma noktasında pek de istekli görünmedikleri.

Meizu 18 serisi modeller bir süredir Çin’de satışta ve yakın zamanda küresel çapta boy göstermeye başladı. Her iki telefonun Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu