Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mix Fold 2, İnce Kasasıyla Şaşırtıyor

Xiaomi Mix Fold 2 için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Telefon ince kasa yapısısıyla rakiplerinden farklı görünecek. İşte son gelişmeler…

Xiaomi Mix Fold 2 heyecanı başladı. Xiaomi’nin ikinci nesil katlanabilir akıllı telefonu ilk tanıtım videosu ile karşımızda. Ice Universe adlı güvenilir kaynak tarafından ortaya çıkarılan videoda telefonun ince kasa yapısı dikkat çekiyor. Kaynak, Mix Fold 2 için şu değerlendirmede bulunuyor:

“Sizi şaşırtmanın zamanı geldi, bu en ince katlanabilir telefon. Lütfen USB-C konektörüne dikkat edin. Akıllı telefon, USB-C’den yalnızca biraz daha kalın. Telefonun kalınlığı sadece 5.x mm olacak.”

 

Öte yandan Xiaomi kurucusu ve CEO’su Lei Jun, dört yıllık araştırmadan sonra katlanır ekranlı telefon pazarının büyük ilerleme kaydettiğini, ancak “Xiaomi Mix Fold 2’nin bir devrim niteliğinde olduğunu” ifade etti.

11 Ağustos tarihinde tanıtılacak katlanabilir telefona Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. Xiaomi Mix Fold 2’de 8 inç büyüklüğünde 2.5K çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip iç ekran, dışta ise 6.5 inç büyüklüğünde ve yine 120Hz destekli OLED ekranlar göreceğiz. 50 megapiksel üçlü kamera birimine sahip olacak telefonda pilin 67 watt hızlı şarj desteği sunduğu da gelen bilgiler arasında.

Xiaomi 12S Ultra DxOMark Tarafından Test Ediliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu